Overtøj

Filtrer
Filtrer efter
Kategori
Overordnet Farve
Pris
Mærke
Lager
pr. side

25 varer

Faldende orden
pr. side

Overtøj til arbejde hjemme og job

Her på siden, kan du se vores udvalg af overtøj til arbejde. Her finder du bl.a. funktionelle arbejdsjakker fra Helly Hanen, Kanas og Ocean. Det er praktisk arbejdstøj som kan bruges af både professionelle og private.

Vores overtøj til arbejde er lavet til brug i det professionelle. Det betyder, at de lever op til strenge krav for kvalitet, holdbarhed og komfort. Hvis du skal bruge en smart arbejdsjakke til at gå i haven, så kan vi varmt anbefale arbejdstøj her fra siden.

De funktioner som er vigtige som håndværker eller murer, er som regel også praktiske hvis tøjet blot skal bruges til haven. Det kan bl.a. være en masse store og små lommer, eller et slidstærkt materiale, som ikke bliver revet i stykker af grene mm.

Varmt arbejdstøj til vinteren

Hvis du skal bruge noget varmt arbejdstøj til vinteren, så har vi hvad du mangler. Vi forhandler bl.a. ekstremt varme fleecetrøjer med god åndbarhed. Derudover kan du også købe 100% vandtæt regntøj af den bedste kvalitet – og så tilmed til lave priser.

Om det er en tynd Kansas termojakke til sommeren eller vinterjakke til vinteren, så har vi hvad du mangler. Du finder hele udvalget lige her. Du kan tilmed forvente at få den absolut billigste pris hos Havhøkeren. Ikke blot er vores priser lave, vi tilbyder også en prisgaranti.