Fleecejakker

Filtrer
Filtrer efter
Overordnet Farve
Brand
Type
Lager
pr. side

7 varer

Faldende orden
pr. side

Fleecejakker til herre og dame

Skal du bruge en super god fleece jakke? Hvad end den skal bruges til herre eller kvinder, så kan vi tilbyde et flot udvalg af højkvalitets fleecejakker. Vores udvalg består primært af Helly Hansen, som gennem årene har fremstillet noget af det bedste fleecetøj på markedet.

De kan købes i mange forskellige farver og varianter til stort set alle formål. Desuden er størstedelen af Helly Hansen fleecejakker lavet af genbrugsmaterialer, hvilket vi hos Havhøkeren er store fans af. På den måde kan man nemlig få noget smart arbejdstøj som tilmed bidrager til en ren havbund og godt økosystem.

Hvorfor bruge fleecetrøjer og fleecejakker?

Fleece fremstilles af plastik mikrofiber, som bl.a. kan fremstilles af genbrugte plastikflasker. Det er et ekstremt varmeisolerende materiale som kan bruges til fleecejakker, fleecebukser og endda undertøj. Selv når fleece bliver vådt beholdes de varmeisolerende egenskaber.

Derudover er fleecejakker også hurtigtørrende (FAST-DRY). Der kan være stor forskel på hvor hurtigtørrende en fleecejakke er, men som hovedregel tørrer materialet yderst hurtigt.

Det er derfor den perfekte arbejdsjakke til den danske vinter, hvor det både er koldt og vådt. De kan bruges alene eller som lag under en skaljakke.

Arbejdstrøjer af fleece kan bruges til mange forskellige formål. Arbejde i haven, professionelt brug eller bare en gåtur på stranden. Valget er dit.