Regntøj

Filtrer
Filtrer efter
Overordnet Farve
Type
Pris
Mærke
Lager
pr. side

4 varer

Faldende orden
pr. side

Gummi regntøj

Det er ikke nogen hemmelighed at alt regntøj er vandtæt, men der kan faktisk være stor forskel på hvor vandtæt det er. Når man beregner vandtætheden af regntøj, så bruger man bl.a. udtrykket vandsøjletryk.

Her er gummi regntøj og PVC-regntøj det ypperste, da det er fuldkommen vandtæt. Dog har dette også en påvirkning på åndbarheden. Jo mere vandtæt jo mindre åndbart er det som regel.

Vælger man en højkvalitets regnjakke fra Helly Hansen arbjedstøj kan man dog købe jakker som er både åndbare og vandtætte. Disse koster naturligvis også mere end helt klassiske PVC regnjakker.

Gult regntøj til arbejde

Synligt og farvestrålende regntøj er ofte et godt valg til arbejde. Der er mange som bruger gult arbejdstøj, når de skal arbejde på særligt udsatte steder. Det kan være i vejkanten eller ethvert sted, hvor man gerne vil blive set. I den mørke danske vinter er gult regntøj således ofte et godt valg.

Ocean PVC regntøj

Ocean fremstiller utroligt slidstærkt og vandtæt PVC regntøj. Der er mange industriarbejdere og fiskere som bruger Ocean arbejdstøj til hverdag af disse årsager. Derudover er det også noget relativt billigt arbejdstøj, da PVC er et meget prisvenligt materiale.

Det er jo praktisk for industriarbejdere, da man kan udskifte arbejdstøjet regelmæssigt. Fiskerne på Gilleleje Havn udskifter PVC regntøj med jævne mellemrum når tøjet bliver slidt. Selvom det er slidstærkt så vil det nedslides, når det bruges hver dag til hårdt arbejde.