Veste

Filtrer
Filtrer efter
Overordnet Farve
Pris
Mærke
Lager
pr. side

1 vare

Faldende orden
pr. side

En arbejdsvest med lommer

Enhver god arbejdsvest på markedet har lommer. Når man bruger en arbejdsvest med lommer, så har man nemlig plads til at opbevare småt værktøj, mobil eller andre småting. Derfor har langt de fleste veste her på siden en eller flere lommer. Du kan eksempelvis købe den klassiske Kansas termovest, som er udstyret med en enkelt lomme, eller en Helly Hansen arbejdsvest med adskillige lommer.

Varm termovest som mellemlag

Termoveste kan bruges næsten hele året rundt. Hvis det er en smule køligt til sommer eller forår kan vesten bruges alene. En vest varmer nemlig præcis der, hvor varme er mest vigtig – på mave og bryst. Så længe ens torso holdes varm, behøves armene som regel ikke at være dækket.

Om vinteren kan en termovest bruges som mellemlag. Hvis du har en skaljakke eller en anden type arbejdsjakke som ikke er helt varm nok, så kan du bruge termovest som mellemlag.

Desuden forhandles alle vores arbejdsveste til en skarp pris. Vi tilbyder endvidere prisgaranti, så vi kan garantere at den ikke kan købes billigere på andre webshops.