Overalls

Filtrer
Filtrer efter
Overordnet Farve
Type
Mærke
Lager
pr. side

7 varer

Faldende orden
pr. side

Overalls i bomuld

I modsætning til andre materialer, så smelter bomuld ikke, når det kommer i kontakt med gnister. Derfor er overalls i bomuld et godt valg for svejsearbejde og lignende arbejdsopgaver. Desuden er bomuld et åndbart materiale, hvilket også er grunden til mange håndværkere foretrækker bomuld.

Vi forhandler bomuldsoveralls fra velkendte mærker som Kansas, der har stor erfaring med produktion heraf. Kansas overalls kan købes i mange forskellige materialer og med mange detaljer. De kommer bl.a. med værktøjslommer, mobilommer og meget mere.

Håndværkeroveralls med lommer

Håndværkeroveralls er det bedste valg af overalls, hvis du arbejder meget med håndværktøj. Overalls til håndværkere har nemlig knæpudelommer og værktøjslommer, så man altid har værktøjet ved hånden. De har desuden mange andre funktioner som ikke findes i andre overalls – herunder et hav af justeringsmuligheder og brystlommer.

Vores håndværkeroveralls kan bl.a. købes i 100% bomuld.

PVC-overalls

Overalls af PVC har mange anvendelsesmuligheder. De bruges bl.a. i landbrug, fiskeri og anden industri. PVC overalls er nemlig 100% vandtætte og yderst prisvenlige. Ved særligt hårdt fysisk arbejde kan man ikke undgå at sine overalls nedslides. Med PVC-overalls kan man heldigvis udskifte sine arbejds smækbukser til en god pris. Vælger du at købe dine overalls hos Havhøkeren er der ekstra mange penge at spare, da vi altid stræber efter at give dig den bedst mulige pris.

Denne type overalls kan købes fra velkendte og pålidelige mærker som Ocean arbejdstøj, som gennem årene har fremstillet arbejdstøj til store dele af Danmark.