Japanske kokkeknive

Japanske kokkeknive er anerkendt og brugt af professionelle kokke over hele verden. Den japanske tradition og ekspertise inden for fremstilling af knive strækker sig over flere århundreder, hvilket har resulteret i verdens bedste kokkeknive. Vores udvalg af japanske knive er lavet med fokus på både æstetik og funktionalitet, med smukke håndtag og en ekstraordinær skarphed.

Stort udvalg af japanske kokkeknive

Her på siden finder du et bredt udvalg af japanske kokkeknive. Vi forhandler blandt andet filetknive, sushiknive, brødknive, universalknive og kødknive fra Japan. Du kan altså med sikkerhed finde lige netop den kniv du leder efter. Fælles for alle, er at kvaliteten altid er i top. Det inkluderer mange lag stål og smukke, praktiske og funktionelle håndtag. Skarpheden af knivene skal du heller ikke være i tvivl om, men vi anbefaler dog at du køber en slibesten.

Køb japanske knive til gode priser

Det er ikke nogen hemmelighed at japanske knive generelt er i en prisklasse for sig selv. Ikke underligt taget den høje kvalitet i betragtning. Når det er sagt, så bestræber vi os altid på at sælge japanske knive til den bedst mulige pris. Det gælder hvad end du skal have en japansk brødkniv eller en kødkniv. Hold dig opdateret her på siden, og undgå aldrig vores gode tilbud.

køkkenknive fra Japan af høj kvalitet

Japanske kokkeknive er brugt af de bedste kokke verden over. Japanerne har mange hundrede års traditioner for fremstilling af kokkeknive. De er således blevet perfektioneret over mange år og generationer, hvilket er hvorfor de i dag fremstiller verdens bedste kokkeknive.

De japanske knive vi forhandler her på siden fremstilles blandt andet i 69 lag stål og smukke håndtag, som er både hygiejniske og giver et godt greb. Den eneste ulempe ved knive i denne høje kvalitet er at de ikke kan komme i opvaskeren.

Vedligeholdelse af japanske knive

Japanske knive er en smule mere sårbare end de sædvanlige. De kan eksempelvis ikke gå i opvaskemaskinen, men skal i stedet vaskes i hånden – og gerne så nænsomt som muligt. Husk desuden at alle knive regelmæssigt skal slibes med slibesten. På den måde vil de opretholde deres skarphed og altid være funktionsdygtige.

Sorter efter
  • Fremhævet
  • Bestsellere
  • Alfabetisk, A-Å
  • Alfabetisk, Å-A
  • Pris, lav til høj
  • Pris, høj til lav
  • Dato, ældre til nyere
  • Dato, nyere til ældre