Skechers dame

Stort udvalg af Skechers sneakers, sko, støvler og sandaler til kvinder.

Filtrer
Filtrer efter
Overordnet Farve
Brand
Type
Pris
Lager
pr. side

Varer 1-36 af 39

Faldende orden
Side
pr. side

Skechers vinterstøvler til dame

Selv om vinteren, skal dine fødder stadig have den komfort de fortjener. Med Skechers vinterstøvler til damer, så kan man vidst ikke være meget bedre ved sine fødder. Skechers støvler giver dig samme høje grad af støtte, svangstøtte og komfort, som du kender fra deres sneakers.

Med støvlerne kan du faktisk forvente endnu mere! Ikke blot er støtten i top – støvlerne er også varme og ofte 100% vandtætte. Så skal du ikke være nervøs for at træde i en vandpyt og få kolde fødder.

Skechers damestøvler har desuden en høj åndbarhed og god ventilation. Det gøres bl.a. med de små lufthuller i sålen, som giver gennemløbning af luft.

Hvide Skechers til dame

Skal du have nogle smarte hvide Skechers til dame? Her hos Havhøkeren elsker vi helt hvide sneakers, som giver et stilfuldt look til ethvert outfit. Derfor forhandler vi også en række hvide Skechers sneakers, loafers og sko.

Faktisk har vi et utroligt stort udvalg af farver. Du kan bl.a. købe sneakers i navy, hvid, løserød, sort, grå og meget mere. Desuden forhandler vi også Skechers med flotte mønstre.

Det kan være at skoen har et guld-look eller måske et mønster med blomster.

Skechers loafers til damer

Hos Havhøkeren elsker vi Skechers som bekendt kommer i alle afskygninger. Om end man leder efter løbesko, sneakers, støvler eller loafers så har Skechers hvad du mangler.

Mange af vores kunder er rigtige glade for slip-on loafers, da de er nemme at tage af og på. Det særligt gode ved Skechers loafers er, at man ikke behøver at gå på kompromis. Ofte med loafers er der en anelse mindre støtte end almindelige sneakers – alene fordi man ikke spænder dem på samme måde.

Så længe du køber dine loafers i den rette størrelse, så kan vi garantere du ikke bliver skuffet, når du køber dem fra denne side.