Om Havhøkeren

Vi er en del af havnemiljøet

Gilleleje Havn har været fiskerihavn i langt over 100 år, og i modsætning til mange andre havne på Sjælland har man her stadig en levende fiskerihavn, hvor man altid kan købe frisk fisk fra bådene.

Her blander travle fiskere sig med slentrende turister. Havhøkeren har været en del af havnemiljøet i mere end 40 år, hvor den fra starten var fiskernes butik.

Her kunne man få de fleste af de ting, der traditionelt hører fiskerierhvervet til, og det var her, fiskerne førhen plejede at samles i baglokalet efter endt fangst for at fortælle røverhistorier.

Et kæmpe udvalg

Havhøkeren er i dag en fritidsbutik, fordelt på 600 m2 beklædning, 100 m2 fodtøj og 200 m2 bådudstyr. Sortimentet omfatter modetøj, sko, arbejdstøj samt ting til fritids- og udendørsfolket. Vi har alt lige fra fiskegrej til arbejdstøj, sko, værktøj, fritidsbeklædning og sejlertøj.

Åbent hver dag
Fordi Havhøkeren er en del af Gilleleje Havns aktive miljø, har vi åbent alle ugens 7 dage. Butikkens ansatte er altid klar med venlig betjening på både dansk, tysk og engelsk.

Se åbningstider her

Vores webshop

Havhøkeren har desuden en flot, velfungerende og serviceminded webshop, som hver dag sender mange ordrer ud til både ind- og udland. Vi gør meget for, at alle ordrer bliver sendt samme dag de er bestilt og vi bestræber os altid på at holde et højt serviceniveau.

Webshoppens bemandingstider
Webshoppen er bemandet på alle hverdage mellem kl. 10:00 og kl.16:00.

Havhøkeren på Sociale Medier
Havhøkeren finder du naturligvis også på både Facebook og Instagram.

Personalet hos Havhøkeren

Viden, erfaring og kundeservice - Vi hjælper alle vores kunder til en god oplevelse i vores butik.

Nicolai

Gustav

Egon

Morten

Gitte

Mille

Eva

Mie

Maibrit