Sejlklub samarbejde

Havhøkeren samarbejder i dag med sejlklubber landet over om bl.a. rabataftaler på sejlertøj og udstyr, men også støtte til sejlerstævner og foreninger.

Med en samarbejdsaftale får alle medlemmer i sejlklubben 10% rabat på alt ikke-nedsat sejlertøj og bådudstyr. Vi ligger i forvejen med landets måske laveste priser og et stort udvalg af alt fra sejlerjakker til sejlerbukser og tilbehør.

Er din klub den næste som skal samarbejde med Havhøkeren? Kontakt os direkte eller bed din klub om at kontakte os. Alle i din klub kan tage fordel af rabatten.

Bemærk at rabatten ikke kan kombineres med andre tilbud og rabatkoder.

Kontakt os på mail: webshop@havhokeren.dk

Rabatkode betingelser

Det er helt uforpligtende og uden yderligere krav at indgå klubaftale med Havhøkeren. Ved indgåelse af samarbejde bliver der skabt en rabatkode som er unik for jeres sejlklub.

Vi har kun to betingelser for samarbejdet:

  • Rabatkoden må gerne deles til venner og familie, men må IKKE deles offentligt på nettet.
  • Jeres sejlklubs hjemmeside skal linke til Havhøkeren. Det gør det nemt for medlemmerne at se hvor rabatkoden kan bruges, hvilket sparer tid og energi.

Mange af vores samarbejdsklubber indsætter et link til vores hjemmeside i deres footer (bunden af siden). Andre indsætter et logo på deres forside eller en underside.

Valget er jeres. Vi hjælper gerne med at indsætte alt det nødvendige på jeres klub-hjemmeside.

Skulle det ske, at jeres rabatkode finder sin vej til det offentlige internet, så frygt ej.

I vil blive tilsendt en ny kode.

Forpligter klubben sig?

Det er fuldkommen uforpligende at indgå samarbjede med Havhøkeren. Samarbejdet kan stoppes til enhver tid og alt er fuldkommen gratis.

Hvis klubben vælger at stoppe samarbejdet, så er rabatkoden ikke længere aktiv.

Del med medlemmer

Når din sejlklub indgår i den uforpligtende rabataftale, så vil i modtage rabatkoden på mail og PDF.

For at gøre det så nemt som muligt, modtager klubben også en PDF med rabatkoden. Vi anbefaler at denne hænges op i fælleslokalet, så den kan tilgås af alle.

Det er endvidere en god ide, at sende rabatkoden til klubbens medlemmer på mail. Sådan sikrer man sig, at alle kender den unikke rabatkode.

Rabataftalens levetid

Rabataftalens levetid aftales individuelt med sejlklubben. Rabatkoden vil som regel være aktiv 6-12 måneder, hvorefter I får en ny aftale.

Hvis sejlklubbens rabatkode bliver offentliggjort på nettet, vil rabatkoden deaktiveres, hvorefter en ny kode sendes til klubben.

Kontakt os på webshop@havhokeren.dk

Er du medlem af følgende klubber? Kontakt os, og få din rabatkode:

Overblik over sejlklubber.