Modelskibe

Filtrer
Filtrer efter
Overordnet Farve
Vælg størrelse*
Type
Pris
Mærke
Lager
pr. side

36 varer

Faldende orden
pr. side

Færdigbygget modelskib eller byggesæt?

Har du altid været fascineret af både og de mange detaljer, der er at finde på dem? I så fald kan det være, at du samler på modelskibe eller måske bygger dem selv. Uanset hvad dit forhold til disse unikke skibe er, vil det være det hele værd at kigge nærmere på de flotte og meget detaljeprægede modelskibe, vi har her på vores webshop.

I udvalget finder du en blanding af mindre færdigbyggede modelskibe og byggesæt. Med et færdigbygget skib, så bliver det ikke nemmere. Det skal blot tages op af pakken, og så er du klar. Hvis du er fiks på fingrene kan du også tage et kig på vores helt store modelskib byggesæt. Her står du selv for at hejse sejlet og opsætte snorene.

Hos Havhøkeren har vi sørget for at finde de flotteste og mest unikke modelskibe frem, som alle vil passe godt ind i din samling - hvad end den i forvejen består af ti andre skibe, eller om du først lige er startet. Skibene kan både pynte så flot i vinduet, på hylden ved siden af de resterende skibe i samlingen eller på din egen båd. Se vores store udvalg herunder.

Køb de flotteste modelsejlskibe hos Havhøkeren.dk

Hvad end du er til modelskibe eller flaskeskibe, har vi sørget for, at du blandt vores udvalg har nok at vælge imellem. Vi har alt fra fiskekuttere til tomastet modelskibe og rejekuttere. Er det sågar det danske skoleskib, du ønsker at have stående, har vi også dette.

Foruden skibe i alle aspekter har vi også knobtavler, der måtte pryde din væg så flot. Fælles for alle vores modeller er, at kvaliteten er i topklasse og har et væld af detaljer, som er med til at gøre hvert enkelt produkt unikt. Hvis du mangler en maritim gave til sejleren, så er disse et rigtig godt bud.

Se nærmere på vores modelskibe i træ

For os er det vigtigt, at vi har en masse produkter at kunne tilbyde vores kunder. Derfor har vi også fundet de flotteste modelskibe i træ frem på vores webshop. Nogle af skibene skal du selv sidde og nørkle med. Det er med til at gøre det mere personligt og unikt, da du netop selv skal følge en brugsanvisning og sørge for, at skibet bliver samlet ordentligt. Skibene fås stående på en fod, så de stabilt kan stå på lige præcist dét sted, du ønsker.

Bådudstyr til de helt store både

Er det ikke kun modelskibe, du interesserer dig for, men ejer du også en båd, der ikke kan stå i vinduet eller på hylden, kan du passende kigge nærmere på vores bådudstyr. Her har vi igen sørget for, at der måtte være noget til enhver smag - og til enhver båd.

Er det en forøgelse af sikkerheden på båden, du leder efter, vil vores redningsveste og sikkerhedsudstyr være essentielt at tjekke ud. Derudover har vi også gode produkter indenfor blandt andet fortøjningsreb og ankre til metalvarer, der måtte gøre udvalgte processer lettere, såsom at fortøje skibet til kajen.

Besøg os i Gilleleje og få besvaret dine spørgsmål

Med en historie, der går mere end 35 år tilbage, er Havhøkeren ikke blot en 700m2 fritidsbutik i det skønne havnemiljø i Gilleje. Det er også en anerkendt webshop med et hav af produkter. Skulle du sidde inde med spørgsmål vedrørende de mange produkter, er du mere end velkommen til at besøge os i vores butik. Her kan du også se nærmere på vores flotte modelskibe, vores bådudstyr etc. Vi har åbent alle ugens 7 dage.

Har du ikke mulighed for at svinge forbi vores butik, kan vi også fanges på tlf. +45 48 30 16 99 eller på [email protected] Her sidder vores dygtige medarbejdere altid klar til at hjælpe dig.