Vi giver altid 30 dages returret.
Close

Din indkøbskurv er tom!

×

ViaBill betingelser

I samarbejde med ViaBill kan vi tilbyde faktura eller delbetaling. Det betyder at du kan købe dine varer nu, og vente med at betale.

Når du gennemfører din bestilling, skal du vælge blot vælge ” ViaBill" som betalingsmetode. Klik på ” Gå til betaling ”og du bliver ført til en sikker side som kun ViaBill har adgang til at se, her gennemføres et kredittjek. Du får svar med det samme, og derefter er bestillingen gennemført.

Vi sender dig dine varer og en faktura som dokumentation på din ordre, sideløbende vil du modtage en opkrævning fra ViaBill, det er denne du skal indbetale efter.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 4930 1699.

Alle spørgsmål vedrørende betaling af en faktura, skal rettes til ViaBill på telefon 88 826 826, da det er dem der yder kreditten.

×

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV HER OG FÅ

5% rabat på alle onlinekøb!

Shop online hele døgnet eller besøg os i butikken på:
Ndr. Havnevej 9, 3250 gilleleje

10.00-17-30

10.00-16.00

11.00-16.00

tilmeld Afmeld
×
Sorter efter: Efter størrelse

Med smarte og pænt flydetøj, behøver man ikke at skifte, når man går i land. Til søs har de samme funktion, som en almindelig flydevest med samme tryghed.

Når du går i land, fungerer de som en praktisk vest eller jakke. Du får altså 2 funktioner i en og samme beklædningsdel. Vestene er med dunvest look er lige så gode på vandet som på land. De er praktiske og har yderlommer samt en inderlomme.

Jakkerne findes i flere forskellige farver. De fungerer fint til fritidsbrug samt i mere krævende miljøer. De er forsynet med ventilations lynlåse under armene til at ventilere varm luft eller kondens væk.

Jakkerne og vestene er godkendte ifølge 50N standarden. Det betyder, at de holder dig flydende med god marginal. De vender dig ikke eller holder hovedet oppe. Man skal altså kunne svømme for at kunne bruge disse produkter.
 

Flydedragter:

Flydedragterne har opdrift, varme og Regnbeskyttelse. En flydedragt er et sikkert valg for dig, der skal på havet i de kolde måneder.

De er fremstillet i vind- og vandtæt ydermateriale med tapede syninger. I ærmerne er der 2 manchetter. 1 manchet i PU-materiale, som man trækker til for at lukke vandet ude. Så er der en udvendig manchet, som man kan trække over handskerne. I benene findes også en udvendig manchet, dette er fordi, at luft der samles i dragten, skal kunne evakueres i det tilfælde, at man falder i vandet med hovedet først. Alle modeller er udstyret med et antal fleeceforede lommer. Der er inderlomme, hætte og luftigt for.

Alle dragterne er testet til 50N standarden (har samme flydeevne som en flydevest).

Dragterne er også testet og godkendte til EN ISO 15027-1 Termisk beskyttelse.  Det indebærer, at man skal kunne ligge i 10 grader varmt vand i 2 timer og ikke tabe mere end 2 grader i kropstemperatur. I Baltics flydedragter taber man ikke mere end 1,1 grad på to timer. Foruden beskyttelse mod nedkøling, beskytter flydedragterne også mod det første kuldechok, når man falder i rigtig koldt vand.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% i rabat på alle onlinekøb. Vi udsender nyhedsbrev 1-2 gange om måneden.

Tilmeld Afmeld
LUK