Vi giver altid 30 dages returret.
Close

Din indkøbskurv er tom!

×

ViaBill betingelser

I samarbejde med ViaBill kan vi tilbyde faktura eller delbetaling. Det betyder at du kan købe dine varer nu, og vente med at betale.

Når du gennemfører din bestilling, skal du vælge blot vælge ” ViaBill" som betalingsmetode. Klik på ” Gå til betaling ”og du bliver ført til en sikker side som kun ViaBill har adgang til at se, her gennemføres et kredittjek. Du får svar med det samme, og derefter er bestillingen gennemført.

Vi sender dig dine varer og en faktura som dokumentation på din ordre, sideløbende vil du modtage en opkrævning fra ViaBill, det er denne du skal indbetale efter.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 4930 1699.

Alle spørgsmål vedrørende betaling af en faktura, skal rettes til ViaBill på telefon 88 826 826, da det er dem der yder kreditten.

×

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV HER OG FÅ

5% rabat på alle onlinekøb!

Shop online hele døgnet eller besøg os i butikken på:
Ndr. Havnevej 9, 3250 gilleleje

10.00-17-30

10.00-16.00

11.00-16.00

tilmeld Afmeld
×
Sorter efter:
Novadan

Novadan

Novadan er leverandør af rengørings- og hygiejneløsninger af god kvalitet til private og offentlige virksomheder, hvor kvalitetsrengøring spiller en afgørende rolle.

Novadan beskrives som en innovativ, international produktions- og servicevirksomhed. De har over 30 års erfaring, hvilket er indarbejdet I deres produkter. De producerer selv deres produkter, og det gør at de kan holde god kontrol over produktionen og sidste ende produkterne. Novadans filosofi bygger på høje standarder indenfor produktionsmiljø og HSE, energi- og vandsparende løsninger. Novadan er certificeret i henhold til ISO 9001 (produktionskvalitet) og ISO 14001 (miljøkontrol). Ikke nok med det. De var de første i Danmark med Svanemærkning. I dag har de ikke færre end 50 produkter på markedet. Novadan har fem gange i træk har modtaget et diplom fra Green Network.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% i rabat på alle onlinekøb. Vi udsender nyhedsbrev 1-2 gange om måneden.

Tilmeld Afmeld
LUK