Vi giver altid 30 dages returret.
Close

Din indkøbskurv er tom!

×

ViaBill betingelser

I samarbejde med ViaBill kan vi tilbyde faktura eller delbetaling. Det betyder at du kan købe dine varer nu, og vente med at betale.

Når du gennemfører din bestilling, skal du vælge blot vælge ” ViaBill" som betalingsmetode. Klik på ” Gå til betaling ”og du bliver ført til en sikker side som kun ViaBill har adgang til at se, her gennemføres et kredittjek. Du får svar med det samme, og derefter er bestillingen gennemført.

Vi sender dig dine varer og en faktura som dokumentation på din ordre, sideløbende vil du modtage en opkrævning fra ViaBill, det er denne du skal indbetale efter.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 4930 1699.

Alle spørgsmål vedrørende betaling af en faktura, skal rettes til ViaBill på telefon 88 826 826, da det er dem der yder kreditten.

×

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV HER OG FÅ

5% rabat på alle onlinekøb!

Shop online hele døgnet eller besøg os i butikken på:
Ndr. Havnevej 9, 3250 gilleleje

10.00-17-30

10.00-16.00

11.00-16.00

tilmeld Afmeld
×
Sorter efter:
Ox-On

Ox-On

Sækko Industri blev etableret i 1983 og er en af Danmarks førende leverandører indenfor personlig sikkerhed. De producerer bl.a. arbejdshandsker til et stort antal brancher. Sækko Industri A/S markedsfører kvalitetsprodukter fra førende producenter verden over, men virksomheden udvikler også selv nye produkter og løsninger. Det gælder f.eks. OX-ON, der har opnået international anerkendelse som et kvalitetsmærke inden for personlige sikkerhedsprodukter.

OX-ON er i dag mere end arbejdshandsker. Driverhandsken i læder bruges af mange som almindelig handske, da den er i lækker kvalitet og til en god pris. Udover driverhandsken fører vi i vores sortiment PVC handsker, Granit handsker, Knit handsker og mere til.

Tjek udvalget her!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% i rabat på alle onlinekøb. Vi udsender nyhedsbrev 1-2 gange om måneden.

Tilmeld Afmeld
LUK