Vi giver altid 30 dages returret.
Close

Din indkøbskurv er tom!

×

ViaBill betingelser

I samarbejde med ViaBill kan vi tilbyde faktura eller delbetaling. Det betyder at du kan købe dine varer nu, og vente med at betale.

Når du gennemfører din bestilling, skal du vælge blot vælge ” ViaBill" som betalingsmetode. Klik på ” Gå til betaling ”og du bliver ført til en sikker side som kun ViaBill har adgang til at se, her gennemføres et kredittjek. Du får svar med det samme, og derefter er bestillingen gennemført.

Vi sender dig dine varer og en faktura som dokumentation på din ordre, sideløbende vil du modtage en opkrævning fra ViaBill, det er denne du skal indbetale efter.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 4930 1699.

Alle spørgsmål vedrørende betaling af en faktura, skal rettes til ViaBill på telefon 88 826 826, da det er dem der yder kreditten.

×

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV HER OG FÅ

5% rabat på alle onlinekøb!

Shop online hele døgnet eller besøg os i butikken på:
Ndr. Havnevej 9, 3250 gilleleje

10.00-17-30

10.00-16.00

11.00-16.00

tilmeld Afmeld
×
Sorter efter:
Victorinox

Victorinox

Victorinox er Schweizerknive siden 1884. Historien for firmaet bygger i høj grad på 1. og 2. Verdens Krig, da de der stod for at levere lommeknive til soldaterne. Særligt den røde lommekniv blev ikonisk ved at være brugt af den amerikanske hær. Derfor skiftede de navnet fra den tysk betegnelse til Swiss Army knife, da amerikanerne havde problemer med at udtale det tyske ord.

I dag er Victorinox Europas største producent af lommeknive. De kan dog meget mere end lommeknive. De producerer bestik i fantastisk kvalitet. De fabrikerer desuden netknive til fiskeren.

Victorinox er Europas største producent af knive i en super kvalitet og funktionelt design.

Se udvalget her på siden!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% i rabat på alle onlinekøb. Vi udsender nyhedsbrev 1-2 gange om måneden.

Tilmeld Afmeld
LUK