MAC

MAC er et tysk brand grundlagt i 1973, der har specialiseret sig inden for design og produktion af jeans og andre bukser med den perfekte pasform til priser, hvor alle kan være med.

I dag sælges der 6 millioner par MAC-jeans om året, og det vidner om, at MAC er et brand, der virkelig formår at skabe produkter, som kunder verden over er vilde med. Kan du også lide, hvad du ser, når du tager et kig på sortimentet af MAC-jeans og andre MAC-bukser her i vores udvalg? Så find de par MAC-jeans, du allerbedst kan lide, og bestil dem her.

Filtrer
Filtrer efter
Overordnet Farve
Type
Pris
Mærke
Lager
pr. side

18 varer

Faldende orden
pr. side

Suveræne MAC-jeans for enhver smag

Lækre jeans til kvinder i høj kvalitet kan man aldrig få for mange af. MAC-jeans er tidløse i udtrykket og passer til det meste, og de er derfor utroligt lette at style til et lækkert outfit til hver en lejlighed. MAC-jeans har en rigtig god pasform og sidder behageligt uanset, om du vælger et par tætsiddende eller mere løse af slagsen. Brug dem sammen med for eksempel en flot dameskjorte, en sweatshirt eller bare en t-shirt til afslappet brug.

MAC-jeans og andre MAC-bukser kan bruges hele året rundt, og vi ser personligt rigtig mange gå rundt i MAC-jeans nær vores butik på Gilleleje Havn i både varmt og mere køligt vejr. MAC-jeans er skabt til at holde den gode pasform og høje kvalitet i mange år, og det er derfor godt at have et eller flere par MAC-jeans i garderoben, der står distancen trods hyppig brug.

Køb dine MAC-bukser her

Er du til lyse eller mørke bukser? Til en løs eller mere tætsiddende pasform? Udvalget af bukser og jeans fra MAC byder på lidt af det hele, og vi er meget stolte af at kunne tilbyde så bredt et sortiment af produkter fra MAC her hos Havhøkeren. MAC står for håndværk og tradition med et moderne twist. De bruger materialer af høj kvalitet og innovative og miljøvenlige fremstillingsmetoder, der gør dem til et af de førende brands inden for komfortabel kvalitetsmode. Invester i lækre jeans eller bukser fra MAC, og oplev den ganske særlige kvalitet, som MAC har at tilbyde.