Reef

REEF blev etableret i begyndelsen af 80’erne af de to brødre Fernando og Santiago fra Argentina. Med en unik iværksætterånd og motivation fra deres passion for surfing, flyttede de to brødre med blot $4000 på lommen til Californien for at udføre deres drøm. Den blev i høj grad til virkelighed.

Filtrer
Filtrer efter
Overordnet Farve
Type
Pris
Mærke
Lager
pr. side

10 varer

Faldende orden
pr. side

Reef sandaler er bæredygtige

REEF begår sig i dag også på at være et bæredygtigt projekt, hvor de har valgt at give 1 procent af omsætningen ved visse kollektioner til gode formål som miljø, fx rensning af strande. Høj kvalitet, komfort og aktiv livsstil skulle være kendetegnet for deres produkt, og det vidste sig hurtigt at blive en bragende succes!

Så hvis du godt kunne tænke dig nogle bæredygtige sandaler eller flipflops så er Reef et godt bud. Der er mange måder man kan nedsætte sit aftryk. Ved at købe fra tøjmærker, som donerer til et godt formål, når man rigtig langt.

Læder sandaler og flipflops fra Reef

Reef laver utroligt mange forskellige sandaler og flipflops. Mange af de helt klassiske er lavet af genbrugsplastik, hvilket er både bæredygtigt og praktisk. Selvom disse er lavet i flotte designs, er der alligevel noget fedt over sandaler og flipflops i flotte materialer som læder.

Hos Havhøkeren forhandler vi et stort udvalg af Reef sandaler i læder til herre og dame. De mest klassiske er de brune lædersandaler, men de kan også købe i sort og beige.

Lædersandaler fra Reef kan desuden ikke kun bruges på strandture. Deres flotte design før dem til et naturligt valg til de alle varme sommerdage.