S.N.S Herning

Med mere end 85 års erfaring har den familieejet virksomhed S. N. S. Herning igennem årenes løb formået at fange meget opmærksomhed med deres lækre og kvalitetsrige strik. I starten var fokus rettet på den nu meget populære sømandstrøje, der især blev brugt af godtfolk og fiskere, som ønskede en trøje, der var slidstærk og tålte at blive brugt, alt imens den stadig varmede. I årenes løb er der kommet flere styles og modeller til, som nu både appellerer til mænd og til kvinder.

Selvom mange år er gået siden grundlæggelsen af den familieejet virksomhed i Herning, fejler kvaliteten ikke noget - tværtimod. Virksomheden bygger stadig på de gamle dyder: Grundlæggeren Søren Nielsen Skyt tilegnede sig nemlig tilbage i 1920’erne en metode, hvor man kunne strikke ”knopper” i stof. Denne metode var med til at gøre det strikkede materiale mere isolerende uden at trøjerne blev tungere end normalt.

Filtrer
Filtrer efter
Overordnet Farve
Type
Mærke
Lager
pr. side

4 varer

Faldende orden
pr. side

Køb din S. N. S. Herning Fisherman-sweater hos Havhøkeren

S.N. S. Herning er mest kendt for deres sømandstrøjer. Selvom virksomheden blev grundlagt i 1931, bliver disse modeller stadig strikket på nøjagtigt samme måde, som de gjorde, da firmaet var nystartet. De oprindelige opskrifter, som Søren Nielsen Skyt lagde fast, danner den dag i dag stadig rammen for den måde, trøjerne bliver strikket på. Denne specifikke trøje er, hvad der anses for at være kernen i brandets DNA.

Hos Havhøkeren har vi et lækkert udvalg af den meget populære og klassiske Fisherman sweater, som fås i forskellige styles og i et bredt spænd af både farver og størrelser. Ikke nok med at den er perfekt til overgangsmånederne og er komfortabel at have på, så tilfører den tilmed også et stilet look med sig.

Har du spørgsmål vedrørende de lækre sømandstrøjer fra S. N. S. Herning, er du mere end velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular eller ved at ringe til tlf. +45 48 30 16 99. Her sidder vores kompetente medarbejdere klar til at hjælpe dig igennem med professionel ekspertise og rådgivning.

Klassisk sømandssweater fra SNS

Det helt særlige ved en klassisk sømandssweater er ikke mønster, farve eller udseendet. Den hovedsagelige forskel fra en klassisk strikket herretrøje og en SNS sømandssweater er praktisk. Sømandstrøjer havde til formål at beskytte sejlere mod vind og vejr, men samtidig holde dem varme. Derfor er en SNS strik langt mere vindtæt end andre trøjer.

For at få en slidstærk og vindtæt sømandstrøje bruges der en helt særlig strikketeknik. S.N.S Herning har igennem 100 år brugt den selv samme teknik, for at skabe den bedste trøje til sejleren.

Brands som Klitmøller Collective laver også rigtig fine sømandstrøjer, de er dog ikke vindtætte i samme grad.