Sebago

Sebago er et Amerikansk brand, der er særligt kendt for de populære Sebago sejlersko, heriblandt Sebago Docksides, der er den klassiske sejlersko fra 1946 – dog i moderniseret udgave. I samarbejde med førende sejlere bliver der nemlig løbende udviklet Sebago Docksides i nye materialer, der følger med tidens trends og nye krav og behov fra forbrugerne. Hos Havhøkeren er vi stolte af at kunne præsentere et bredt udvalg af sejlersko fra Sebago, og har du set dig lun på for eksempel et par Sebago Docksides, glæder vi os til at handle med dig.

Filtrer
Filtrer efter
Overordnet Farve
Pris
Mærke
Lager
pr. side

34 varer

Faldende orden
pr. side

Sebago sejlersko går aldrig af mode

Sebago-sejlersko forener funktionalitet med lækkert design og er en rigtig flot og moderigtig sko trods designets mange år på bagen. Sko fra Sebago bliver stadig brugt som sejlersko den dag i dag, men også som fritidssko for den stilsikre og modebevidste fashionista. Sebago designer sko, der er tidløse nok til aldrig at gå af mode, og specielle, skridsikre såler, håndsyede konstruktioner samt vandafvisende og hurtigtørrende materialer er blot noget af det, der kendetegner sko fra Sebago og gør Sebago sejlersko til en af vores absolut mest populære varer både online og i butikken ved Gilleleje Havn.

Mere end bare Sebago Docksides

Siger vi Sebago, vil du højst sandsynligt hurtigt sige Sebago Docksides. Det er da også rigtig nok, at Sebago i høj grad er kendetegnet ved netop de ikoniske Docksides – men Sebago kan meget mere end det. Det viser de ved ikke blot at have en meget stærk skokollektion, men også en særdeles attraktiv tøjkollektion, der følger den klassiske og maritime stil, og som derfor matcher perfekt til de mange skønne sko fra Sebago. Udover Sebago-sejlersko finder du blandt andet også en række af herrestøvler, oftest produceret i ruskind, som både er smarte og funktionelle. Fælles for både tøj og sko fra Sebago er, at det hele er skabt til at fungere godt ved havet, så du rigtig kan nyde sejlturene eller en hyggelig spadseretur ved havet.

Sebago sko til herre og dame

Sebago sko er en klassiker i danske mands garderobe. Deres klassiske design har bestået tidens test, og er gået hen og blevet noget som alle kender - eller ejer. Traditionelt var Sebago en herresko, men er med tiden også meget populær til kvinder.

Hos Havhøkeren forhandler vi et bredt udvalg af Sebago Sejlersko som Clovehitch, Docksides, Portland og Dan Boat Flesh Out. Flere af disse modeller kan købes så de passer til både herre og dame.

Vi anbefaler dine Sebago sko skal sidde tæt på foden. Materialerne er gode til at tilpasse sig, så hvis skoen sidder tæt i starten, kommer den til at sidde helt perfekt over tid. Så hellere en smule for små, end en smule for store.

Husk at vi også sælger Sebago fleecejakker, skjorter og shorts til mænd og kvinder.