Secumar

secumar

Det er nu over et halvt århundrede siden Jost Bernhardt fremstillede og lancerede sin første redningsvest med navnet SECUMAR til den maritime verden.

Grunden til dette kom fra tragedien med skoleskibet Pamir, der i 1957 gik ned med en besætning på 86 mand, hvoraf 81 af omkom.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Efter tragedien

Efter denne tragedie begyndte Jost Bernhardt af forske intensivt i hvordan kroppen reagerer når den ligger længe i vandet og begyndte udviklingen af de redningsveste som vi i dag kender som SECUMAR.

I de mange år der er gået siden da, har de udviklet mange forskellige typer af redningsveste og man er fortsat ved at opfinde og tage patent på flere tekniske fremskridt til SECUMAR redningsveste.

Secumars positive udvikling

Der er sket meget siden virksomheden blev grundlagt og især væksten i sejlads som en fritidsbeskæftigelse bidrog til den positive udvikling for virksomheden.

Indtil 1960’erne var søsport forbeholdt de få, men med det økonomiske opsving i 1970’erne satte et boom i søsport i gang og dette blev grundlaget for den virksomhed SECUMAR er i dag.

Topkvalitets produkter fra Secumar

Efter fem årtier og med omkring 100 medarbejdere på SECUMAR holdet, tilbydes redningsveste til folk, der sejler på vandet enten som deres arbejde eller som deres fritids fornøjelse.

Disse tilbydes produkter med et øget fokus på niveau af sikkerhed baseret på generationers erfaring, innovation og udvikling samt en følelse af ansvar til at producere et top kvalitetsprodukt, der kan redde netop dit liv.

Navnet SECUMAR er det første man kommer til at tænke på i mere end 100 lande over hele verden, når der er tale om topkvalitets redningsveste.

Kontakt os endeligt, hvis du har spørgsmål 

Vil du gerne høre mere om vores produkter, eller har du spørgsmål til vores mange brands, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan også kigge forbi butikken på Ndr. Havnevej 9 i Gilleleje, hvor vi har 900 m2 beliggende helt ned til havnen. Her kan vi få os en personlig snak, og du kan prøve vores produkter på, hvis du har brug for det. Tjek vores åbningstider ud her - vi har åbent alle ugens dage.

Du kan også give os et kald på tlf. +45 48 30 16 99 eller skriv en mail til webshop@havhokeren.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.