Sockwell

Sockwell arbejder kompromisløst på at lave ikke mindre end verdens bedste strømper.

De laver terapeutiske strømper i moderne stil og farver. Strømper som blandt andet kan afhjælpe hælsporer og betændelsestilstande i fødderne samt kompressionsstrømper. Sockwell producerer deres egen merinould fra fritgående Ramouillet merino får, og arbejder hele tiden på at forbedre deres bæredygtighed.

Strømperne har mange gode funktioner og detaljer blandt andet sømløs afslutning ved tæerne, støtte i svangen, de forøger blodcirkulationen, reducerer hævelse og træthed og de er åndbare og hjælper med at regulere temperaturen.

Sid, stå, løb, gå Sockwell hjælper og aflaster.

Se vores udvalg her på siden!

Filtrer
Filtrer efter
Overordnet Farve
Vælg størrelse*
Type
Pris
Mærke
Lager
pr. side

18 varer

Faldende orden
pr. side

Sockwell støttestrømper

Vores Sockwell støttestrømper er en form for kompressionsstrømper. Kompressionen kan variere fra at være lav eller høj, så du kan købe dem der passer dit behov. Udover at være støttestrømper, så er er Sockwell også lavet i materialer af en høj kvalitet. Det resulterer i strømper som behagelige at have på, og som holder i lang tid.

Du kender måske problemet med de helt billige strømper til mænd og kvinder. Ja, de er billige, men der er også hul efter en uge. Selvom ingen strømper er for evigt, så får du altså meget mere for pengene med Sockwell støttestrømper. Vi forhandler desuden også støtte ankelstrømper, som du finder her på siden.