Badetøj til kvinder

Filtrer
Filtrer efter
Overordnet Farve
Type
Pris
Mærke
Lager
pr. side

19 varer

Faldende orden
pr. side

Badetøj til kvinder

Hos Havhøkeren tilbyder vi både bikinier og badedragter. Find den perfekte bikni eller badedragt om du ønsker at solbade, svømme en tur eller bare tage en lille dukkert. Find både praktisk, behageligt og flot badetøj hos os. Du kan både købe et sæt eller mixe og matche alt efter størrelse, farve og kvalitet. Vores udvalg af badetøj er nøje valgt og har en fin marine inspireret stil. Se også vores udvalg af badetøj til herre.

Badetøj tilpasset til dig

Det perfekte badetøj til lige præcis dig, er vigtigt. Det skal sidde godt, være behageligt og pænt. Du kan derfor finde et udvalg af forskellige bikini toppe, højtaljede eller lavtaljede underdele og badedragter i forskellige udskæringer. I vores udvalg af kvinde badetøj finder du blandt andet mærket Esprit og mange andre lækre brands. 

Bikini sæt til gode priser

Hos Havhøkeren forhandler vi bikini sæt til altid gode priser. Så kan du altså købe en sommerlig bikinitop eller bikinitrusse, uden at skulle bruge hele sommerferiens budget. Desuden er vores badetøj fremstillet af en god kvalitet. Du kan for eksempel finde købe bikinier med rigelig elastik og bæredygtige genanvendte materialer. Flere af vores bikinier er nemlig bæredygtige, siden materialet i dem er genanvendt, hvorved man altså skåner planeten. Se desuden også vores solbriller til kvinder, så du er helt klar til sommeren.

Flot badetøj i klassisk stil

I vores udvalg af badetøj til damer finder du klassiske bikinier og badedragter i en maritim stil. Fra mærket Espirit forhandler vi fx stribede bikinitrusser med tilhørende top i flotte blå farver. Det samme er tilfældet fra mærket Marine Classics, som ligeledes tilbyder flot badetøj i sejlerstil. De kan købes i de mere mørke navy farver med hvide striber, men også lyseblå farver. Ligeledes kan de købes med både tykke og tynde streger af henholdsvis blå og hvid. Du kan også tage et kig på vores kasketter til kvinder, hvor du også finder hatte lavet i den maritime stil.

 Så hvis du leder efter en bikini i en maritim stil, så er du altså kommet til det rette sted.