Bælter til dame

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Bælter til kvinder

Bælter er ikke blot en praktisk opfindelse, der holder bukserne sikkert oppe. De er en accessory, der samtidig pynter og bidrager til dit samlede look. Hos Havhøkeren har vi bælter til kvinder i mange forskellige modeller. Vi forhandler både det helt simple sorte eller brune bælte i læder samt mere farvestrålende bælter, der sætter ekstra kulør på dit outfit. Er du til det mere rå udseende, er et bælte med nitter måske lige sagen, eller du kan vælge et bælte af hver type, så du kan matche dit bælte til lige det humør, du er i netop i dag.

Smarte kvalitetsbælter i alverdens modeller

Et bælte er en utroligt alsidig accessory, der kan bruges til både bukser og nederdel. Et godt kvalitetsbælte kan holde i mange år og bruges igen og igen hver eneste dag, så du kan have glæde af det til enhver lejlighed og ethvert outfit. Udvælg ét lækkert bælte, der kan bruges til det hele, eller skab dig en skøn samling af bælter til kvinder i alverdens flotte designs. Så bliver det nemt at sætte prikken over i’et og at føle dig ekstra godt tilpas i det tøj, du har valgt at have på.

Bælter af skind, læder og polyester

Vi har bælter til enhver lejlighed. Om det så er til festen, arbejdet, eller en hyggelig sejltur med nogle garn og ruser. Når man skal til fest vil man jo gerne have det flotte bælte på, og her kan vi klart anbefale vores bælter fra Bæltekompagniet, som kan købes med nitter og flere materialer. Med sådan et skal du nok blive flot til næste begivenhed. Dertil er vores SailXtreme bælter et godt valg til et par arbejdsbukser eller arbejdsshorts, da de er holdbare, funktionelle og billige.