Handsker & Vanter til dame

Filtrer
Filtrer efter
Overordnet Farve
Type
Mærke
Lager
pr. side

10 varer

Faldende orden
pr. side

Handsker og vanter til kvinder

Gode handsker og vanter er essentielt for enhver garderobe. Med et uforudsigeligt vejr som vi har her i Danmark, kan det være nødvendigt med varme til hænderne fra et par lærke handsker eller vanter. I Havhøkeren kan vi tilbyde til ethvert behov, du skulle have. Vi har et stort udvalg af både praktiske, behagelige og lækre handsker samt vanter. Vores vanter og handsker er alle udført i et moderne og lækkert design og har hver især en række praktiske kvaliteter. Vælg blandt andet vanter i skind eller handsker i strik.

Til enhver smag

Hos Havhøkeren forener vi stil, kvalitet og funktionalitet. Vi tilbyder både vandtætte og/eller vindtætte modeller som gør det praktisk hvis du skal opholde dig udenfor i længere tid. Derudover kan vi tilbyde dig nogle klassike og elegante modeller som giver et mere moderne udtryk. Vi har flere forskellige mærker eller prisklasse, alt efter hvad du ønsker. Find blandt andet lækre modeller fra det svenske mærke Hestra, Camel Active, Chillouts og mange andre. For et ekstra smart og lækkert udtryk kan du eventuelt matche et af vores lækre par handsker eller vanter med en flot hue til damer eller et behageligt tørklæde til kvinder, som du blandt andet også kan finde i vores sortiment.

Læderhandsker til kvinder

Når det kommer til læderhandsker er vores udvalg særligt stort. Vi forhandler nemlig læderhandsker til kvinder fra flere forskellige mærker, som inkluderer Hestra, Camel Active, Soul for Seal mm. Flere af disse er lavet af 100% læder på ydersiden og foret med bomuld eller polyester indvendigt. Det giver en ekstra varme og gør dem mere behagelige at have på. Dertil forhandler vi også læderhandsker som er dels læder og dels skind. Vores Soul for Seal handsker er et eksempel på en blanding af læder og sælskind. Vi bestræber os naturligvis altid på at tilbyde den bedst mulige pris.

Vinterhandsker til damer af stof

Hvis du mangler nogle varme vinterhandsker til kvinder, så er dette siden vi for dig. Du finder både handsker og luffer, som giver fingrene god varme og beskytter mod vejret. Hvis du skal bruge noget ekstra varme på hænderne, så kan vi anbefale et par Hestra luffer. De er nemlig lavet af 100% læder på ydersiden og foret på indersiden. Vi forhandler også en lang række andre kvindehandsker, som ligeledes er forede indvendigt.