Træsko til dame

Filtrer
Filtrer efter
Overordnet Farve
Type
Mærke
Lager
pr. side

17 varer

Faldende orden
pr. side

Træsko til kvinder

Der er rigtig mange grunde til at købe et par gode træsko til kvinder. Det forholder sig nemlig således at træsko er utroligt praktiske, og endda sikre. Du kan bruge dem til de fleste gøremål, trods det måske ikke er det bedste valg til fest. Her kan vi i stedet anbefale et par sneakers til kvinder. Dog er de perfekte hvis du skal lave noget arbejde derhjemme, i haven, eller andre steder. De er lette at tage af og på, og dertil kan du også købe dem med tåværn. Dette beskytter dine tæer, hvis du skulle tabe en tung genstand, hvilket ellers kan være farligt.


Sanita træsko til kvinder

Vi forhandler flere forskellige træsko til mænd og kvinder, men nogle af vores klare favoritter er Sanita og Sika. Disse mærker tilbyder nemlig en kvalitet som er professionelle værdig, men til billige priser. Derfor er det også det oplagte valg til arbejde, da prisen er lav, og du derved ikke skal bekymre dig om slid, eller lignende. Når det så er sagt, er de også langtidsholdbare, så du kommer næppe til at udskifte foreløbig.


Træsko med hælkappe og uden

Når du skal købe træsko, om det så er træsko til mænd, eller til kvinder, så skal du vælge med eller uden hælkappe. Med en hælkappe skal du ikke bekymre dig om at træskoene falder af, da det sidder solidt på foden. Dog er de ikke lige så hurtigt at få af og på, så det er derfor vigtigt du vælger de helt rigtige.