Jeans til kvinder

Filtrer
Filtrer efter
Overordnet Farve
Brand
Type
Pris
Lager
pr. side

16 varer

Faldende orden
pr. side

Jeans til kvinder

En kvindes garderobe er ikke fuldendt før der er jeans i den. De klassiske bukser, som stammer fra USA, er et absolut must og fås i så mange forskellige modeller og farver. Fordelen ved et par jeans er at du hurtigt kan dresse dem både op og ned – alt afhængig af, hvad du lige skal netop den dag. Sammensæt dit outfit og nyd komforten i dine jeans.

Lige meget hvilken figur du har, så kan du finde et par jeans der passer dig. Vores udvalg af jeans fra det tyske kvalitetsmærke MAC er stort. Kendetegnet på MAC jeans er håndværk og tradition med et moderne tvist og de bruger materialer af høj kvalitet og deres jeans fremstilles efter miljøvenlige og innovative metoder. Selve målet med deres jeans er, at lave jeans med perfekt pasform til overkommelige priser og det må man sige er lykkedes.

Jeans til hverdag og fest

Det kan godt virke som en jungle når man skal vælge mellem alle de modeller der findes på jeans – straight leg, high waist, skinny fit, straight fit, boot cut og low waist. Vore udvalg af jeans kan bæres af alle typer af kvinder og til alle typer af formål.

Jeans kommer også i flere længder og derfor er det også lettere for dig som kvinde at finde den korrekte jeans.

Jeans var først kendt under ordet cowboybukser og den gang var de nok kendt, som værende et mere afslappet look, men i dag kan du uden tvivl se super godt i et par jeans og tilpasse looket, så det passer til lejligheden. Til hverdag passer et par jeans rigtig godt med et par sneakers, en lækker sko med kilehæl og til festen kan du hurtigt style dem med et par stiletter og en lækker overdel, såsom vores lækre cardigans, striktrøjer, og t-shirts.

 

Spørgsmål angående vores jeans?

Har du spørgsmål så skal du endelig kontakte os – vi er her alle ugens 7 dage. Du er meget velkommen til at ringe til os på telefon 4830 1699 eller skrive på [email protected].

Det kan være at du har brug for nogle specifikke mål eller måske du vil høre noget mere om de forskellige modeller og farver vi har.

Vi sender fragtfrit på ordrer over kr. 499,00 og giver dig samtidig mulighed for at returnere på vores regning, hvis du benytter den medsendte returlabel.

Er du på de nordsjællandske kanter, så er du også meget velkommen til at besøge vores fysiske butik på havnen i Gilleleje. Der står vores søde kollegaer klar alle ugens syv dage til at hjælpe dig.