Shorts til kvinder

pr. side

27 varer

Faldende orden
pr. side

Kvinde shorts til sommeren

Find det perfekte par shorts hos Havhøkeren. Shorts er et must om sommeren og vi tilbyder mange forskellige varianter og modeller af denne populære klassiker.
Slidstærke, vandafvisende og åndbare shorts til sejlerlivet på havet, den elegante bomuldsshorts til jobbet, en knælang letvægtsshorts til en tur på golfbanen og den lidt mere rå denim shorts til den længe ventede festival.

Vi har et stort udvalg af shorts til kvinder og har shorts fra rigtig mange af vores kvalitetsmærker, blandt andet SignalFjällräven og en del flere.

Kvinder er forskellige og heldigvis for det, men fælles for de fleste kvinder er, at vi rigtig godt kan lide af shoppe. Vi gør en dyd ud af at have et bredt udvalg af forskellige modeller, størrelser og farver. Vi anbefaler derfor at dykke ned i vores brede udvalg og forkæle dig selv eller dine nærmeste.

Find præcis det par shorts der passer dig

Pasform er noget vi alle kender til og ved, at det kan være rigtig svært at finde noget der passer i første forsøg. Derfor har vi størrelsesguides på mange af vores styles, men desværre findes det ikke på alle. Vi står meget gerne klar til at guide dig i den rigtige retning, så hvis du står og tænker, at for eksempel nogle specifikke mål kunne være brugbart, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi hjælper med glæde.

Vi står også gerne til rådighed, hvis du ønsker hjælp til at sammensætte et outfit eller hvis du har spørgsmål til for eksempel vaskeanvisning eller materialer, så skal du bare kontakte os.

 

Prøv dine shorts i butikken

Vi glædes hver dag over den skønne placering vi har midt på Gilleleje Havn og viser gerne vores flotte udsigt frem. Så hvis du har lyst til at opleve det samme, som vi gør hver dag, så er du meget velkommen til at komme forbi os og så mærke, se og eventuel prøve vores udvalg af shorts inden du beslutter dig for, hvilkel model du skal have.

Vores butik har åbent alle ugens syv dage og vi er naturligvis også klar ved telefonen hverdage og weekends på 4830 1699 eller på mailen [email protected]