Sweatpants til kvinder

Filtrer
Filtrer efter
Overordnet Farve
Type
Pris
Mærke
Lager
pr. side

6 varer

Faldende orden
pr. side

Flotte sweatpants til kvinder

Hos Havhøkeren finder du et lækkert udvalg af sweatpants til kvinder der ønsker at se stilfuld ud. Hop i et par af vores sweatpants og oplev, at de er behagelige og utrolig rare at have på uden at miste det flotte udtryk. Efter vores mening hører sweatpants til i enhver garderobe og det er uanset om man bruger dem til hverdag eller fritid.

Et par sweatpants kan let kombineres med en lækker t-shirt eller cardigan, et par sneakers og måske et tørklæde, hvis du ønsker at pifte dit outfit lidt op. Kig ind i vores kvinde kategori og se det store udvalg.

De fleste sweatpants er i afslappet pasform, bløde, behagelige, med elastik i livet og til både hverdag og fritid – og hvilken kvinde kan ikke li’ det ? Vi kan i hvert fald og vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde lige det rigtige par til dig.

Sweatpants af mange mærker og kvaliteter

Blue Sportswear og Signal er eksperter på netop sweatpants og derfor har vi valgt dem som vores leverandører. Der er altid et udvalg af forskellige modeller og farver – med og uden striber og fås i størrelserne XS til 2XL.

Pima bomuld er noget af det blødeste materiale der findes og det er også derfor, at det bare føles ekstra lækkert at hoppe i et par sweatpants. Alle kan gå-  og går i sweatpants – der er ingen hindringer, så det er bare at springe ud af i det. Vi lover, at du ikke fortryder når du først er kommet i dem.

Prøv dine sweatpants i vores butik

Har du brug for flere oplysninger på en vare, så skal du ikke holde dig tilbage. Vi står klar med målebånd, hvis det er det du ønsker hjælp til. Har du spørgsmål til pasform, vaskeanvisning eller noget helt tredje, så skal du blot ringe til os på telefon 4830 1699 - vi er her alle ugens dage. Du er også meget velkommen til at besøge os i vores fysiske butik midt på havnen i Gilleleje på Nordre Havnevej 9, men pas på – det kan være svært at komme ud uden noget i hænderne.