Fødtøj til mænd

Filtrer
Filtrer efter
Overordnet Farve
Pris
Lager
pr. side

Varer 1-36 af 152

Faldende orden
Side
pr. side

Fodtøj fra de bedste skomærker

I vores store udvalg af fodtøj til mænd, finder du et bredt udvalg af kollektioner og mærker. Hvis du mangler noget godt fodtøj til hverdagen, så kan vi varmt anbefale mærker som Skechers og Rieker sko. Det er nemlig skomærker, hvor man får rigtig meget for pengene.

Skechers er specielt designet i samråd med ortopæder for at give dig den mest komfortable sko. Derudover bidrager de også til en mere sund gang, så man ikke overbelaster enkelte dele af ben/krop. Med vores mange gode tilbud, kan du med sikkerhed finde herre Skechers som falder i din smag – og inden for budget.

Rieker er ligeledes en af vores helt store skomærker til mænd. Det særlige ved Rieker er at de er prisvenlige, trods at være lavet i en god kvalitet. Rieker sko kan fx købes med ægte læder og utroligt mange flotte detaljer. Vi har desuden ofte nogle skarpe priser på Rieker, så tag et kig her på siden.

Vandtæt fodtøj til mænd

Mangler du noget vandtæt fodtøj? Vi forhandler et stort udvalg af vinterstøvler og sko med texmembran, som gør dem yderst vandtætte. Mærker som sælger vandtæt fodtøj inkluderer Skechers, Rieker, On-Running, Keen og flere.

Der er naturligvis forskel på hvor vandtæt en sko kan være. Keen vandrestøvler er naturligvis en del mere vandtætte end et par sneakers. Dels fordi de er lavet til forskellige formål, men også fordi at vandrestøvler ganske simpelt dækker mere af fod og ben