Herresko

Filtrer
Filtrer efter
Overordnet Farve
Type
Pris
Mærke
Lager
pr. side

29 varer

Faldende orden
pr. side

Slip-on sko uden snørebånd

Vi tilbyder et bredt udvalg af sko uden snørebånd som kan købes i mange varianter. Her kan du tage et kig på vores hyttesko og loafers, der kan købes i læder, stof og ruskind.

Der kan være mange grunde til at bruge sko uden snørebånd. Hvis man er dårligt gående eller har problemfødder, kan det gøre det nemmere at tage dem af og på. Desuden gør det også noget for udseendet. Det kan være super smart, at der ikke er snørebånd på en sko.

Du kan bl.a. købe Slip-on Rieker sko.

Stødabsorberende sko til mænd

Flere af de herresko du finder her på siden er desuden stødabsorberende sko. Det står i kontrast til helt klassiske herresko som ikke tilbyder specielt meget støtte. Heldigvis behøver du ikke at gå på kompromis med komfort, når du køber herresko fra os.

Så kan du købe en brun herresko i læder, der er utroligt klassisk, men få alle fordelene ved en støttende og stødabsorberende sko.

Herresko i alle størrelser

Hos Havhøkeren ønsker vi at hjælpe alle vores kunder. Vi forsøger så vidt muligt at anskaffe alle de tilgængelige størrelser, så alle kan være med. Så selvom du skal bruge sko str. 48 eller måske eller sko str. 53, så kan vi være behjælpelige.

Derudover har vi naturligvis også de mere almindelige skostørrelser som 47 og 43. Flere af vores sko kan desuden købes helt end i størrelser som 40.