Herrestøvler

Filtrer
Filtrer efter
Kategori
Overordnet Farve
Type
Pris
Lager
pr. side

24 varer

Faldende orden
pr. side

Mange typer herrestøvler

Hos Havhøkeren tilbyder vi et stort udvalg af smarte herrestøvler. Her kan du blandt andet købe læderstøvler, ruskindsstøvler, gummistøvler, vandrestøvler, støvletter og meget mere. Om end du bare et på udkig efter nogle billige støvler til herre, eller skal bruge de absolut bedste, så kig her.

Valget af herrestøvler handler naturligvis også om hvad de skal bruges til. Hvis du skal ud og fiske i en sø, så kan gummistøvler være et godt valg. Skal du derimod ud og vandre i naturen, bør du tage et kig på vores Keen støver. De er nemlig lavet med særligt henblik på trekking.

Vinterstøvler til mænd

De fleste mænd forbinder nok støvler med vinteren, og tænker således på vinterstøvler. Selvom det er rigtigt, at vinterstøvler er det bedste fodtøj til vinteren, så kan de også bruges om sommeren. Støvler giver nemlig god støtte og mere beskyttelse fra elementerne. Praktisk ved vandring.

Hvis man skal bruge sommerstøvler, så er det blot vigtigt at de har en god åndbarhed – og at de ikke er forede. Her kan du bl.a. se On støvler, hvor flere af dem minder meget om deres sneakers bare højere. Derudover er de naturligvis vandtætte.

Læderstøvler til mænd

Man kan ikke snakke om herrestøvler uden at komme i tanke om læderstøvler. Læder har historisk været et fantastisk materiale til at lave støvler. Læderets naturlige egenskaber gør at støvlen giver stor beskyttelse af foden mod vind, vejr, vand og kolde temperaturer.

Læderstøvler består naturligvis ikke 100% af læder. Lagt de fleste ydersåler er lavet gummi, da det er et skridsikkert og vandtæt materiale – perfekt til sålen! Derudover er mange støvler også forede. Der findes mange forskellige typer for, som kan bruges i støvler.

Hvis du gerne vil have en helt klassisk læderstøvle, så skal du tage et kig på vores Blundstone støvler. Blundstone har en rig historie, som du kan læse mere om på kategorisiden. Derudover er deres støvler også blevet utroligt trendy i nyere tid – ikke underligt, de er nemlig super smarte og praktiske.

Støvler i kernelæder

Støvler i kernelæder er yderst eftertragtede. Kernelæder er en af de mest slidstærke og holdbare typer læder på markedet. Det er således et godt materiale til brug i støvler, som slides dag efter dag. Hvis du gerne vil tage et kig på vores udvalg af støvler i kernelæder, kan det gøres her på siden.

Outdoor støvler til mænd

Skal du bruge nogle funktionsdygtige outdoor støvler til mænd? Så kan vi varmt anbefale vores udvalg af trekking støvler fra bl.a. Keen. Med disse udendørs støvler er du godt klædt på til vandreturen. De er nemlig vindtætte, vandtætte, åndbare og giver et utroligt godt fodfæste.

Du kan se vores fulde udvalg af vandtætte støvler til mænd her på siden. Her kan vi anbefale On, Keen, vandtætte Skechers eller vores smarte Viking gummistøvler.