Træsko til Mænd

Filtrer
Filtrer efter
Overordnet Farve
Type
Mærke
Lager
pr. side

8 varer

Faldende orden
pr. side

Træsko har igennem mange år været en vigtig del af klædeskabet. De kan nemlig bruges til alverdens arbejde, og indeholder en masse funktionalitet. Trods træsko virker lidt gammeldags er de nemlig særdeles praktiske. Vores udvalg af træsko til mænd kan blandt andet beskytte dine fødder, hvis du skulle tabe tunge genstande, eller træde på søm. Ja, de fås nemlig med tåværn og den tykke sål beskytter dine fødder fra rustne søm, eller andet. Vores herre træsko fra Sika tilbyder nemlig så meget funktionalitet, at de kan bruges af private såvel som professionelle. Dertil er de også lige så behagelige at have på som vores hjemmesko eller sandaler til mænd.

Sikkerhedstræsko til mænd

Vi har mange professionelle som køber deres sikkerhedstræsko i Havhøkeren. Det skyldes altså vi forhandler sikkerhedstræsko i bedste kvalitet til mænd. Du finder blandt andet træsko med tåværn, som beskytter dine tæer fra hvis du skulle tabe noget. Eller hvis nogen andre taber noget på dine fødder. Når man arbejder som håndværker, murer, eller lignende, er det særdeles vigtigt med sikkerhedstræsko med tåværn. Ellers kan man nemlig risikere at skade sine fødder meget alvorligt. Derfor forhandler vi Sika træsko, som er beregnet til lige præcis dette, at beskytte dine fødder.

 

Sika træsko til mænd

Når man skal købe de perfekte træsko er der en række ting som gør sig gældende. De skal sidde godt på fødderne, tilbyde støtte, og give sikkerhed. Dertil skal du også vælge om du foretrækker træsko med kap, eller uden. Heldigvis forhandler Sika begge. Sika laver nogen af de bedste træsko til mænd, som kan bruges til både privat og professionelt brug. Ikke kun beskytter de bunden og toppen af dine fødder, men de er også ESD-godkendt.

 

Herretræsko til gode priser

En af de fantastiske ting ved træsko er også at de er relativt billige. Arbejdssko kan ofte koste flere tusinde kroner, men ikke vores træsko til mænd. De fleste træsko kan købes med stor rabat, og til gode priser taget funktionaliteten i betragtning. Trods deres lave priser indeholder de nemlig alt den funktionalitet du skal bruge som både privat eller professionel. De beskytter fødderne, samt elektroniske komponenter, via deres ESD-godkendelse. Så det er altså det perfekte herre fodtøj, hvis du skal bruge herretræsko, som er både billige og praktiske. Dog er træsko ikke vandtætte, men heldigvis forhandler vi også en masse praktiske gummistøvler, som kan bruges til vådt vejr.