Overdele til mænd

Er du på udkig efter nye flotte overdele til gaderoben, tilbyder vi hos Havhøkeren et bredt sortiment af bluser, skjorter, strik eller pullover, og meget meget mere. Du kan med stor sandsynlighed finde noget til hverdagen, eller en festlig anledning. Vi forhandler overdele i alverdens stiltyper, modeller og materialer. Hertil finder du velkendte mærker som Klitmøller, Camel Active, S.N.S Herning, Le Coq Sportif, Pelle P og Armor Lux. Tag et kig på vores store udvalg af overdele til mænd. Hertil kan du læse mere om materialerne, funktionerne og designet på det enkelte produkts beskrivelse.

God Shoppe-lyst!

Filtrer
Filtrer efter
Overordnet Farve
Lager
pr. side

Varer 1-36 af 193

Faldende orden
Side
pr. side

Havhøkerens udvalg af overdele til mænd

Hos Havhøkeren kan du nemt og elegant blive klædt på fra top til tå, så du kan blive klar på dagens oplevelser og udfordringer, store som små. Start med at tage et kig på vores udvalg af overdele til mænd. Vi har alt hvad hjertet begærer inden for overdele i stilrene designs, som imødekommer den moderne, stilfulde og aktive mands behov. Vi forhandler både skjorter, t-shirts, strik og fleecetrøjer, så der skulle gerne være rig mulighed for at finde noget som netop du leder efter, når du går på opdagelse i vores sortiment.

Fuldend dit outfit med en cardigan eller blazer. Cardigans og blazer kan pifte outfittet op og give et stilfuldt præg. Blazeren kan holde dig stilfuld både til hverdag og til fest, og kan sammensættes med både jeans eller en habit buks. Er du til en klassisk sort blazer eller en farverig cardigan, tilbyder vi hos Havhøkeren begge dele, og mere til. Gå på opdagelse og se om noget frister dig.

En ny skjorte kan give et stilfuldt, klassisk og enkelt udtryk. Skjorten er utrolig alsidig kan bruges til både hverdagen, de formelle eller festlige anledninger. Hos Havhøkeren har vi et bredt udvalg af skjorter i forskellige farver, modeller og materialer. Du kan med stor sandsynlighed finde en skjorte, som passer og behager dig.

Du kan med fordel tage en strik eller pullover udover skjorten. Havhøkeren har mange skønne striks og pullovers af høj kvalitet. Der findes både modeller til et mere afslappende outfit eller et mere klassisk og stilrent outfit. Endvidere er strik en stilfuld løsning på de koldere dage, og kan nemt tages ud over en T-shirt eller lign. og som derved kan holde dig varm i løbet af koldere dage. Vi har bestræbt os på at nøje udvalge striktrøjer af god kvalitet, design, god pasform og funktionalitet. Det er vigtigt for os at kunne tilbyde en lun og behagelig strik, som er rar at have på. Vores striks og pullovers til mænd findes i forskellige designs, strikmønstre og farver, om du er til det klassiske og enkle eller til det mere iøjenfaldene. Vi tilbyder klassiske S.N.S Herning Fisherman strik, Armor-Lux eller måske Klitmøller - Find din næste strik eller pullover her.

T-shirts og poloer er altid en klassisker i en mand garderobe. I Havhøkeren tilbyder vi T-Shirt og Poloer til hverdagens forskellige anledninger. En T-shirt og Polo er meget alsidig, og kan nemt sammensættes med et par bukser eller jeans og fuldend outfittet. Vi har et stort udvalg af T-shirts og Poloer i forskellige farver, mønstre, kvalitet samt modeller. Udforsk vores store udvalg af Poloer og T-shirt til mænd.

Hold dig varm under de danske vintermåneder med en fleece eller en sweatshirt. Sweatshirten er alsidig og kan både bruges som et ekstra lag under overtøjet eller som en afslappende bluse, hvis det er det du har lys til. I Havhøkeren tilbyder vi fleece til både den praktiske mand, som vil sikre sig mod vind og vejr, eller ham som gerne vil se smart ud. Vi har forskellige modeller, farver og materialer - alt efter, hvad du er på udkig efter.

Bredt udvalg af moderne overdele til mænd

Hverdagstøj, funktionelt eller festtøj. Vi kan tilbyde et stort udvalg af overdele til mænd. Du kan med fordel sammensætte vores overdele med for eksempel bukser, jeans og et par smarte sko. Vi har gjort vores for at gøre det nemt for dig at klæde dig moderne på samtidig med at vi også prioriterer at du føler dig til veltilpas og komfortabel. Du kan også gå på opdagelse i vores nyheder og finde dine favoritter og fornye din garderobe.