Veste til mænd

Filtrer
Filtrer efter
Overordnet Farve
Type
Pris
Lager
pr. side

9 varer

Faldende orden
pr. side

Nye herreveste fra NN07 og LAKOR

Hos Havhøkeren bliver vores produktkatalog konstant opdateret med nye mærker og styles. Nogle af vores nyeste brands inden for veste er NN07 og LAKOR, som er et friskt pust rent design og farvemæssigt. Deres veste er ungdommelige og fulde af farver.

Du kan tilmed købe reversible veste fra disse mærker. Det betyder ganske simpelt at vesten kan vendes på vrangen, hvor den så får en splinterny farve. Så får man altså 2 veste i en, da de forskellige farver kan bruges alt efter humør eller ens øvrige tøj.

Derudover finder også lækre herreveste fra Helly Hansen, Sea Ranch og Pelle P.

Smart sommer vest til herre

Veste er et fantastisk alsidigt stykke overtøj til mænd. Ens torso holdes varm, hvilket er det absolut vigtigste for at holde varmen. Selvom det er rimelig koldt udenfor, vil en vest ofte være tilstrækkeligt for at holde varmen.

Samtidig er en sommer vest et godt alternativ til herrefrakker om sommeren. De giver nemlig bedre åndbarhed, udluftning og større bevægelsesfrihed – smart til arbejde. Se evt. vores Kansas termovest.

Vores veste til mænd kan bl.a. købes i fleece, bomuld og polyester. Der kan også købes veste som er fuldstændig som almindelige jakker til mænd, bare uden ærmer.