Træsko

Træsko er yderst funktionelle sko, der med deres praktiske pasform egner sig helt perfekt til hjemmebrug eller til brug på visse arbejdspladser.
Filtrer
Filtrer efter
Overordnet Farve
Type
Mærke
Lager
pr. side

18 varer

Faldende orden
pr. side

Hos Havhøkeren har vi et stort udvalg af træsko i god kvalitet fra kendte mærker som fx SIKA, Sanita og Crocs. Vores træsko fås i forskellige:

Farver og design - vælg imellem flere farver og modeller, der fx skiller sig ud på åbning, syninger m.m. Crocs er fx perfekte til brug i haven, mens mere traditionelle træsko sikrer en bedre beskyttelse af fødderne.

Prisniveauer - uanset hvilket budget du har i tankerne, så kan du med stor sandsynlighed finde et par træsko igennem os, som matcher din økonomi.

Størrelser - mange af modellerne er unisex og fås derfor i både små og store størrelser.

Vi hjælper altid vores kunder med et smil

Har du brug for hjælp og vejledning til at vælge de helt perfekte træsko? Det vil være ærgerligt at bestille et par træsko for blot at finde ud af, at det er den helt forkerte pasform eller størrelse. Derfor står vi hos Havhøkeren altid klar til at rådgive dig forud for dit køb, så du er sikker på at finde et par træsko, der kan leve op til dine behov.