Ankre & Fortøjning

Filtrer
Filtrer efter
Overordnet Farve
Type
Mærke
Lager
pr. side

Varer 1-36 af 132

Faldende orden
Side
pr. side

Efter en endt sejltur på det åbne hav skal båden fortøjes i havnen ved en bøje, eller også skal den ligge for anker. Uanset hvilken fortøjningsmulighed du vælger, skal din båd kunne ligge forholdsvis stille i vandet, så den ikke kommer til at vælte rundt, hvis vejrforholdene ændrer sig. For at dette kan lade sig gøre, skal du have fat i de rigtige midler, der gør denne proces lettere og mindre smertefri.

Hos Havhøkeren har vi et stort udvalg af alt, du måtte mangle indenfor fortøjninger og ankre såsom fendere, taklegarn, bådhager m.m. Vi sikrer, at din båd ikke får tilført skader med vores fendere, og at du kan fortøje ordentligt med vores fortøjningshager. Alle disse produkter finder du i vores udvalg herunder.

Fortøj din båd sikkert med kvalitetsrigt udstyr fra Havhøkeren 

Det danske vejr kan til tider være ganske uforudsigeligt. Derfor er det også vigtigt, at du som bådejer altid fortøjer, som om det var dårligt vejr, og at du hyppigt tilser din båd i tilfælde af, at der skulle være sket noget. Fortøjningsmulighederne er dog så forskellige, at det, der måske er rigtigt at gøre, når man fortøjer det ene sted, ikke nødvendigvis vil fungere andetsteds. Gør dig selv opmærksom på dette, hvor end du vælger at ligge til.

 

Beskyt din bånd med en række fendere 

Vælger du at ligge til langs kajen eller ved en bro, er det nødvendigt at have fendere med ombord på din båd. Som udgangspunkt skal du sørge for at have mindst seks med, så det passer med tre på hver side af båden, når den ligger i land. Dem skal du bruge for ikke mindst at beskytte din egen, men også andres både. Hæng dem ud over kanten, så de passer til kajens, broens eller de andres skibes højde. Derved forhindrer du din båd i at kollidere med nærtliggende ting, der måtte virke skadende. Vores fendere fås i en række forskellige størrelser og farver, så der er noget til ethvert behov.

 

Gør din båd klar til sejlturen med vores store udvalg af bådudstyr 

Selvom både fendere, ankre og fortøjningsredskaber spiller en stor rolle i livet som bådejer, er der også andre faktorer, der er vigtige at huske på. Står du og skal til og klargøre båden til en ny sæson på havet, vil det være optimalt at få den klargjort med de helt rigtige materialer. Som en hjælp til dette har vi både maling, el-artikler og belysning, der kan hjælpe til processen. Sikkerheden er også vigtig at have in mente, når du sætter fra land og sejler ud på de danske farvande. Sørg derfor for at have nok med redningsveste ombord, når du tager familien og vennerne med ud på tur.

 

Har du spørgsmål om fortøjninger etc.? Kontakt os allerede i dag 

Sidder du inde med spørgsmål efter at have kigget vores webshop igennem, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi rådgiver dig både på emner som fendere, fortøjninger og mange andre ting, så tag telefonen og ring til tlf. 48 30 16 99 eller skriv en mail til [email protected]. Finder du en masse spændende ting, tilbyder vi gratis fragt ved køb over 500 kroner.

Ønskes der i stedet for personlig betjening, er du også mere end velkommen til at vende forbi vores fysiske buHavhøtik på Ndr. Havnevej 9 i Gilleleje. Se butikkens åbningstider på vores om os-side.