El-artikler & Belysning

pr. side

Varer 1-36 af 130

Faldende orden
Side
pr. side

Når man sejler ud på åbent hav, er der en række faktorer, der spiller ind på sejladsen - såsom vind og vejr. Dog er det også vigtigt, at du har bådens udstyr i orden, så du ikke står efter mørkets frembrud og opdager, at du ikke har fået opsat belysning på dækket eller i kabyssen og kahytterne. Belysning og andre former for el-artikler er mindst lige så vigtige, som de andre former for udstyr, der bør være på båden.

Hos Havhøkeren går vi meget op i at udbyde et stort udvalg af produkter til vores kunder. Derved giver vi jer mulighed for at finde dét, du måtte gå og lede efter, hvad end det gælder vores lanterne, skotlamper, skibskugler etc. indenfor el-artikler og belysning, eller om det i stedet er en særlig form for lænsepumpe eller fortøjnings materialer, du har brug for.

Optimer din båd med el belysning- og artikler fra Havhøkeren 

Har du overvejet, om olielamper, en lanterne til styrbord eller monstro en ruflampe kan være med til at frembringe lidt lys på dækket og i kabyssen? Vores store udvalg af alt indenfor el-artikler og lamper, giver dig rig mulighed for at finde netop dén lampe eller dén el-artikel, som, du mener, ville passe godt til din båd. Derved kan du nyde tilstedeværelsen af at være ude på åbent hav - selv når mørket er faldet på.

 

Køb flotte messinglamper til dækket 

Hvad end du er til forkromet eller poleret messing, har vi på vores webshop et hav af flotte lamper, der måtte pryde dit dæk så smukt. Vores flotte kvalitetsrige lamper fås både som ruflamper, dækslamper og skotlamper og kommer fra det anerkendte mærke Delite, der er kendt for flotte maritime kollektioner til båd og hus. Lamperne vil være med til at oplyse dækket, så du sikkert kan bevæge dig rundt, uanset om det er dag eller nat.

Har du allerede belysningen på dækket i orden, kan vi tilbyde flotte bord- og loftlamper til kabyssen. Disse fås i rustfrit stål og frokromet- og poleret messing. Ikke nok med at du vil have et par flotte lamper at kigge på, når du står midt i madlavningen eller kigger på navigationskortet, de vil ligeledes frembringe en hyggelig stemning.

 

Øg sikkerheden med vores redningsveste 

Selvom opsætningen af lamper på dækket og kabyssen øger synligheden, er det stadigvæk en god idé at have sikkerheden helt i orden. Og hvordan kan man føle sig mere sikker, end hvis man har en redningsvest på? På vores webshop vil du finde veste til både børn og voksne, der vil give dig en god følelse i maven, når du går rundt på skibet. Under samme kategori kan du også finde sikkerhedsliner fra Baltic, der vil øge sikkerheden endnu mere.

 

Havhøkeren står altid klar med svar til dine spørgsmål 

Har du fundet en el-artikel eller en flot lampe på vores webshop, som du har et par spørgsmål til, er du altid velkommen til at kontakte os for yderlige informationer. Du kan træffe os på tlf. 48 30 16 99 eller skrive til os på [email protected].

Vi har åbent alle ugens dage, og er du i nærheden, kan du vende forbi vores fysiske butik på Ndr. Havnevej i Gilleleje. Vi tager gerne en personlig snak med dig.