Kabys & Dæk

Filtrer
Filtrer efter
Overordnet Farve
Lager
pr. side

Varer 1-36 af 197

Faldende orden
Side
pr. side

En båd består af meget mere end skroget, sejlene og motoren. Det sted, hvor du vil bruge oceaner af tid, er enten på dækket eller måske i kabyssen. Her vil de hyggelige familiestunder finde sted. Du vil kunne læse en bog på dækket med udsigt udover den smukke horisont, og der vil kunne blive spillet kort i timevis. 

For at give dig den bedste mulighed for at indrette og finde udstyr til dækket og din båds kabys, har vi hos Havhøkeren fundet et udvalg frem af de essentielle ting, der normalt findes på disse steder. Se nærmere på vores sortiment herunder, hvor du kan finde uundværlige produkter fra kendte mærker som Delite og Kosan.

Personliggør kabyssen og dækket med udstyr fra Havhøkeren.dk 

Står du og mangler nye knager til kabyssen? Det kan også være, at det måske er et nyt gaskomfur med to eller tre blus, eller et nyt manuelt toilet, der kunne passe godt ind på din båd? Godt nok er der langt mellem en knage og et nyt toilet, men det er godt til at afspejle det udvalg, vi har at tilbyde her hos Havhøkeren. Vores store spænd af materialer og indretningsartikler til kabyssen og dækket giver dig rig mulighed for at finde netop dét, du måtte gå og lede efter.

 

Stort udvalg af gasapparater 

Pladsen i skibets køkken, der også kaldes for en ”kabys”, er meget begrænset. Derfor vil du også kun finde de mest nødvendige køkkenfaciliteter og servicefunktioner. Selvom køkkenet spiller en vigtig rolle i manges dagligdag, vil det typisk ikke være her, du vil bruge alt din tid, netop fordi der er så lidt plads. For at gøre madlavningen mere optimal på den plads, du har til rådighed, har vi blandt vores udstyr til kabyssen og dækket en række gaskomfurer. Ikke nok med at de er smarte og effektive, når der skal laves mad, så er kræver de tilmed ikke specielt meget plads.

De fås både med enkelt blus og helt op til tredobbelt blus, så du kan have flere gryder eller pander i gang på samme tid.

 

Find alt indenfor bådudstyr 

Føler du, at du nu har nogenlunde styr på ”dækket” og ”kabyssen”, kan du passende kigge nærmere på vores mange kategorier indenfor bådudstyr. Det kunne være, at du kunne finde et skibsur eller en vejrstation, der ville passe godt ind i kabyssen eller måske i en af kahytterne. Vi har også et utal af belysningsmuligheder såsom skotlamper, lanterne til styrbord og bagbord samt loftlamper, der vil kunne oplyse båden på hver sin unikke måde.

 

Kom og besøg os i vores fysiske butik i Gilleleje

Hos Havhøkeren elsker vi at være i korrespondance med vores kunder, hvad end det er gennem telefonen, på mail eller ved et besøg i vores butik i Gilleleje. Vil du have en personlig snak med os og se nærmere på vores produkter i fysisk form, er du mere end velkommen til at komme forbi på Nordre Havnevej 9, 3250 Gilleleje. Hvis du ellers sidder inde med spørgsmål til enten dæk, kabys eller til vores produkter, kan vi kontaktes på tlf. +45 48 30 16 99, gennem vores kontaktformular og på [email protected].