Melamin service

Filtrer
Filtrer efter
Vælg størrelse*
Pris
Mærke
Lager
pr. side

36 varer

Faldende orden
pr. side

Hvorfor vælge melamin service?

Melamin service er et brudsikkert og ridsefast alternativ til almindeligt porcelæn. Tallerkener, skåle, salatfad og krus af melamin er utroligt holdbare. Faktisk er melamin service så hårdført at det ikke går i stykker ved at komme en tur på gulvet.

Det er en stor fordel hvis man eksempelvis har børn eller er ude at sejle – ja, eller begge. Også ved transport er det en fordel, da de er nemmere at transportere. Selvom melamin service også kan gå i stykker ved særligt hårde tryk, så behøver man altså ikke at være ligeså forsigtig ved transport.

Båd og camping service

På båden og ved camping anbefales det at bruge melamin service. Det er nemmere at transportere, og meget hårdført. Ved sejlads betyder det at man undgår splintrede tallerkner og krus hvis båden gynger. Ved camping har man som regel ikke så meget plads, hvilket øger risikoen for uheldige bevægelser.

For ekstra beskyttelse af kopper/glas anbefaler vi at man bruger kopholdere til båd og camping.

Desuden er båd og campingvogne steder, hvor oprydning efter knust service er ekstra besværligt. Så gør dig selv en tjeneste og køb rigtige båd og camping tallerkener.