Messingskilte til båd

Filtrer
Filtrer efter
Vælg størrelse*
Type
Pris
Mærke
Lager
pr. side

19 varer

Faldende orden
pr. side

Messingskilte med tekst 

Her hos Havhøkeren finder du et bredt udvalg af både praktiske og sjove messingskilte til båden. Det kan eksempelvis være et skilt med teksten: ”Bar”, ”kaptajn”, ”Toilet” eller sjove citater.  Således kan man altså have nogle sætninger hængende, men også gøre det nemt at finde hvad man leder efter. Du kan også tage et kig på vore messingskilte med ”Ingen rygning”. Skiltene kan købes både i den klassiske guldfarvede messing, men også forkromet messing. Desuden sørger vi altid for at give dig den bedst mulige pris.  

Skilte af messing til båd 

Vores skilte af messing kan bruges til hjemmet, sommerhuset, båden og meget mere. Der er særligt mange som bruger netop messingskilte med tekst til båden. Messing er nemlig et materiale som normalt forbindes med kabyssen på en båd. Hvis man ønsker et maritimt udtryk på båden, kan de anbefales da de nemt matches med ens resterende interiør. Hvis du ligesom så mange andre sejlere har et skibsur af messing hængende, vil vores skilte passe perfekt ind. Hos Havhøkeren får du naturligvis altid gode priser og en fantastisk kundeservice.  

Små og store messingskilte 

Om end du skal bruge et stort eller mindre messingskilt, så har vi præcis hvad du mangler. Vi arbejder altid på at udvide vores sortiment, så vi har noget til alle. Vores udvalg af messingskilte er ingen undtagelse. Du finder både små og store messingskilte, men også nogle der kan bruges til både indendørs og udendørs brug. Så tag et kig her på siden og find det maritime messingskilt du mangler.