Klargøring & Vedligehold

Filtrer
Filtrer efter
Type
Pris
Lager
pr. side

Varer 1-36 af 492

Faldende orden
Side
pr. side

Er bundmalingen på din båd begyndt at krakelere, og mangler den et let strejf af en kærlig hånd, inden det igen er tid til at sejle ud på de danske farvande? Start med den krakelerede bundmaling ved at skrabe det gamle lag af, og påfør så et nyt. Er I flere til at arbejde på båden, kan processen med at skure og skrubbe også blive i gangsat. Processen tager tid, men når arbejdet er overstået, vil du stå tilbage med et fantastisk resultat, og du kan stolt vise din båd frem til endnu en sæson. 

Hos Havhøkeren ved vi, hvor vigtigt det er at være godt forberedt, når det kommer til maling- og klargøringsmaterialer. Derfor har vi sørget for at have et bredt sortiment af alt, du måtte have brug for, når den helt store hovedrengøring og klargøringsproces sætter sejlene, og startskuddet lyder. Herunder kan du finde et hav af kvalitetsrige materialer fra anerkendte mærker som Hempel, der alle henvender sig til fritidssejlere og sørger for, at arbejdet bliver mere overskueligt.

Klargør din båd med professionelle artikler fra Havhøkeren 

Foruden en god maling til bådens skrog, har vi i vores webshops store udvalg alt fra acetone til grundrengøringsmidler og flydende voks. Produkterne hjælper alle til at få sin båd til at skinne og se ud som ny, så der snart kan komme gang i motoren eller vind i sejlene. Derved kan en ny sæson på havet begynde. Vi har sørget for, at der både er produkter egnet til indendørs og udendørs brug.

 

Find den perfekte skibsmaling

Leder du efter maling, der ikke blot vil få din båd til at skinne, men som vil holde længe og sikre dig god kvalitet? Vi er stolte udbydere af alle slags materialer fra det meget anerkendte og danske mærke Hempel. De specialiserer sig indenfor alle former for maling og er med til at skabe kvalitetsprodukter, som er præcist det, vi ønsker at kunne sælge til vores kunder. Vores udvalg indeholder alt fra skridsikker mellem- eller topmaling til hårde bundmalingstyper, der har en god holdbarhed.

 

Hold dig varm, mens du arbejder på båden 

Skal du ud og arbejde på båden en kold vinteraften, er det en god idé at iklæde sig efter vind og vejr. I vores store sektion med overtøj til mænd og kvinder vil du kunne finde beklædningsprodukter, der måtte passe til dig og dit behov. Du kan også slå to fluer med ét smæk og kigge nærmere på vores mange produkter indenfor sejlertøj, der både vil kunne holde dig varm, mens du arbejder på båden, men også på de lidt køligere og vindblæsende dage til søs. Størstedelen af vores sejlertøj har til formål både at være vind- og vandafvisende, hvilket vil hjælpe på at holde varmen selv på de koldeste dage.

 

Har du spørgsmål? Dem besvarer vi gerne! 

Sidder du og brænder for at spørge ind til vores produkter indenfor maling og klargøring, er du mere end velkommen til at kontakte os. Gennem professionel rådgivning og ekspertise vil vi besvare de spørgsmål, du måtte have, hvad end det omhandler bådudstyr, workwear eller noget helt tredje. Ring til os på tlf. +45 48 30 16 99 eller skriv til [email protected].

Er du i nærheden at Gilleleje, kan du komme forbi vores fysiske butik på Ndr. Havnevej 9. Her tager vi gerne en personlig snak med dig og viser vores mange produkter frem. Vi ser frem til at høre fra dig.