Skibslak & Bådlak

Filtrer
Filtrer efter
Type
Pris
Mærke
Lager
pr. side

15 varer

Faldende orden
pr. side

Bådlak fra Hempel

Indenfor vedligeholdelse af båden, så er Hempel en af de måske mest anerkendte mærker. De har i mange år produceret bl.a. bundmaling og teakolie til alverdens både. I udvalget finder du også bådlak af den højeste kvalitet, som endda kan købes til fornuftige priser hos os. Vi forhandler et bredt udvalg af Hempel skibslak, som er nemt at påføre med pensel eller sprøjte. Lakken er slidstærk, hurtigtørrende, fyldig og giver en solid overflade. Køb bl.a. Favourite Varnish i høj glans.

Køb mat skibslak eller i høj glans

I vores udvalg finder du både mat skibslak og bådlak med høj glans. På den måde kan du altså nemt finde den lak, som passer perfekt til jeres båd. Hvis du skal bruge trælak kan vi anbefale en alkydlak, altså en alkydbaseret lak, som kan anvendes til træværk over vandlinjen. Lige meget hvilken skibslak du køber, kan du altid forvente en meget høj kvalitets lak, som beskytter båden og giver et flot udseende. Prisen skal du ikke være bekymret for, da denne er presset helt i bund.

1 eller 2-komponent marine lak

Her på siden finder du et udvalg af både 1-komponent lak og 2-komponent marine lak. Den ekstra komponent betyder at lakken er tilsat en hærder, hvilket giver ekstra styrke og beskyttelse. Det er derfor ofte en god ide at anvende denne, da det giver et længerevarende og mere robust resultat. 2-komponent marine lak er som regel en smule dyrere, men til gengæld får du også det bedste resultat.