Teakolie & behandling

Filtrer
Filtrer efter
Vælg størrelse*
Type
Mærke
Lager
pr. side

10 varer

Faldende orden
pr. side

Teakolie med farve

Det helt unikke ved teaktræ er den dybe mørke farve, samt de holdbare egenskaber. For at opretholde træets hårdførhed og flotte farve, skal det vedligeholdes. Hvis du gerne vil have din teak som nyt, så kan vi anbefale teakolie med farve. Farven trækker sig ind i dit træ og gør det automatisk mørkere, og giver det et helt nyt udseende. Desuden virker olien også til at styrke teaktræets holdbarhed, når den trækker ned i fibrene.

Det er vigtigt at du først rengør træet grundigt med teakrengøring, da det kan blive meget mørkt. Benytter man teakolie på en beskidt træoverflade trænger smuds og snavs nemlig ind i træet.

Bedste teakolie til båd

Teak er et fantastisk materiale, da det er både holdbart og pænt. Derfor bruges det i stor grad på båden, hvor disse kvaliteter er essentielle. Når det omhandler båden, er vedligeholdelse blot endnu vigtigere, da det udsættes for sollys, vand og mere. Derfor skal du vælge en teakolie som er lavet særligt til båden, da denne samtidig styrker træet mod sollys mm.

Kvaliteterne fra den bedste teakolie til båden er naturligvis også fordelagtige, hvis du skal bruge olie til havemøbler eller badestiger. Denne teakolie kan derfor benyttes af alle som ønsker at opfriske teak.

Alt i teak olie og behandling

Hos Havhøkeren forhandler vi et flot udvalg af teak olie og produkter til behandling af teak. Hvad end du skal bruge teakolie til havemøbler eller båden, vil du med sikkerhed finde præcis hvad du skal bruge. I udvalget finder du endda alt du skal bruge til opfriske dit teaktræ. Vi anbefaler at du tager et kig på vores teak-rengøring, farveforstærkere og naturligvis teakolie. Med disse produkter kan du nemt klargøre dit dæk eller din bordplade på båden.