Metalvare

Filtrer
Filtrer efter
Kategori
Type
Pris
Mærke
Lager
pr. side

Varer 1-36 af 118

Faldende orden
Side
pr. side

Hos Havhøkeren har vi et stort udvalg af alt indenfor metalvarer til den glade sejlentusiast. Står du f.eks. og skal til at fortøje din båd til kajen, vil det være rart med gode fortøjningshager, der kan gøre arbejdet lettere. Skal ankeret i vandet, vil det være optimal med en kortleddet kæde, der kan sænkes ned i vandet ved hjælp af en passende sjækkel. 

Alt dette og meget mere kan du finde herunder. Vi bestræber os på at give vores kunder mulighed for at finde lige netop dét, de leder efter. Derfor har vi også sørget for, at vores sortiment spænder bredt, og at der måtte være noget til enhver smag og ethvert behov.

Kvalitetsrige metalvarer til enhver situation 

Du har måske fundet ud af, at der på en båd er mange ting, som skal hægtes og spændes fast. Dette kan både være sikkerhedslinen om kroppen, som skal forbindes med rælingen - eller kæden til ankeret, der skal spændes fast til selve ankerhovedet. Til scenarier som disse bliver der brugt forskellige former for metalvarer.

 

Aflås dine personlige genstande med vores låse 

Inden for emnet metalvarer finder du ikke kun karabinhager, sjækler og pelikankroge. Du finder også kodelåse og andre låseformer, som kan være med til at holde tyven ude. Skal båden ligge til ved kajen i en længere periode, hvor den ikke bliver tilset hver dag, er det en god idé at gemme sine personlige genstande. Øg sikkerheden for, at de ikke bliver stjålet ved at aflåse dem med en af de kode- og hængelåse, du kan finde på vores webshop.

 

Metalvarer til sejlmageren 

Er du en handy man - eller kvinde, og fikser du selv sejldugen, når den går i stykker? I så fald er der også udstyr til sejlmageren under vores sektion med metalvarer. Her kan du både finde sakse, der kan klippe i kraftigt læder og duge samt nålesæt, som gør det muligt for dig at reparere hullerne i sejlet. Derved er der ingen undskyldning for ikke at hoppe direkte til arbejdet, hvis et lille hul skulle vise sig i sejldugen.

 

Hold varmen med vores sejlertøj

Hvis du skulle være så uheldig, at sejldugen går i stykker på en kold efterårsdag, vil det være rart at have godt med tøj, som du kan trække i, når den skal fikses. Vi har sørget for at have et stort udvalg af sejlertøj, så du kan holde varmen i alt slags vejr. Foruden at være fra anerkendte mærker, der udbyder kvalitetsrigt og stilede produkter, er tøjet også både vind- og vandtæt. Derved behøver hverken vind og vejr at ødelægge dine planer.

 

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål 

Sidder du inde med et par spørgsmål efter at have kigget på vores metalvarer, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe dig - hvad end du har brug for rådgivning ift. ovenstående eller til vores andre produkter. Ring til os på tlf. +45 48 30 16 99 eller skriv en mail til os på [email protected].