Sjækler

Filtrer
Filtrer efter
Type
Mærke
Lager
pr. side

20 varer

Faldende orden
pr. side

Sjækler i rustfrit stål

Når man er ude på båden kan det ikke nytte noget at dine sjækler ikke er rustfri. Der findes flere forskellige metaller, som kan bruges til dette, men det bedste med sikkerhed rustfri stål. Fordelen ved rustfri stål er nemlig at det er særdeles holdbart og tilmed ikke ruster, også selvom det bliver vådt. Derfor forhandler vi en lang række sjækler i rustfrit stål, som kan bruges mange steder på båden. Du finder blandt andet vredne sjækler, D sjækler, samt sjækler med øjebolt. Det er kun en håndfuld af de sjækler vi forhandler, og du finder dem alle lige her.

Rustfri messing sjækler

Sjækler i messing kan bruges til et hav af forskellige ting. Udover at være dekorative er de nemlig også praktiske. De fungerer præcis som vores andre sjækler, men er selvfølgelig ikke så hårdføre som vores stål varianter. Dog kan messing sjækler udgøre et fantastisk redskab til at pynte bolig og båd, da det også har en funktionalitet. Du kan bruge dem til at hænge et modelskib eller en form for belysning. Ja, mulighederne er mange.

Sjækler til gode priser

Ikke kun er vores sjækler af høj kvalitet, men de forhandles også til billige priser. Vi ved hvor vigtigt det er at have sjækler af god kvalitet, men skal samtidig heller ikke være for dyrt. Man får jo hurtigt brugt mange sjækler, hvis man har en båd. Så her kan du altså få kabys og dæk fyldt med alle de sjækler du mangler, til lave priser.