Redningsveste & Udstyr

Filtrer
Filtrer efter
Overordnet Farve
Lager
pr. side

Varer 1-36 af 184

Faldende orden
Side
pr. side

Sikkerheden er yderst vigtigt, når man befinder sig nær åbent hav - hvad end det er på en lille jolle eller en større sejlbåd. Derfor er det vigtigt, at der altid er redningsveste tilgængelige på båden. Alt afhængig af vind og vejr, kan det være en god idé at bære disse veste, mens man er til søs. Er der små børn ombord, vil det ligeledes være en god idé at sørge for, at de altid er udstyret med en vest. 

Her hos Havhøkeren går vi meget op i jeres sikkerhed. Derfor har vi også sørget for at kunne tilbyde et stort udvalg af godkendte redningsveste og sikkerhedsmæssige udstyr, som kan hjælpe til, at I holder jer sikre, når I er ude og sejle.

Hold sikkerheden i top med redningsudstyr til enhver person 

Om du er mand eller kvinde, voksen eller barn, hund eller kat har vi redningsudstyr, der passer til lige netop dig. Foruden et hav af farver og mærker, kan du også få redningsveste, der passer til din vægt og højde. Vi har yderste gode og funktionelle produkter fra mærker som Baltic og Helly Hansen.

 

Redningsveste til alle ombord - gyldig regel i Danmark 

I1992 blev det i Danmark vedtaget ved lov, at der skal være nok redningsveste ombord til hele bådens bemanding. Foruden dette lovtiltag skal redningsvestene også passe til alle passagererne ombord, så der ikke står én tilbage uden en vest, der passer. Derfor er det vigtigt, at når man skal ud og investere i en række veste, at man sørger for at have en stor variation, så der er noget til både små og store.

 

Skærp sikkerheden endnu mere med sikkerhedsliner- og seler 

Redningsvesten- og/eller flydevesten hjælper dig, når du er faldet i vandet. For at undgå at falde i kan du skærpe sikkerheden ved at bruge en sikkerhedssele og en tilsvarende line. Alt afhængig af modellen tages selen på enten udenover eller under vesten. Sikkerhedslinen fastgøres til selen, hvorefter den derefter spændes fast til et punkt, der løber langs dækket. Derved kan man stadig bevæge sig rundt på skibet uden at skulle være bange for at falde overbord.

 

Havhøkeren har alt indenfor bådudstyr 

Ikke nok med at vi har en lang række af sikkerhedsudstyr til, når du er ude og sejle, så har vi tilmed også et utal af alt, du måtte behøve indenfor klargøringsmaterialer og maling. Med disse artikler kan du sørge for, at din båd altid vil se skinnende og flot ud.

 

Har du spørgsmål? Tøv ikke med at kontakte os 

Er du blevet i tvivl om nogle ting efter at have kigget nærmere på vores redningsveste og sikkerhedsudstyr, skal du ikke tøve med at kontakte os. Havhøkeren har åbent alle ugens dage, og vi kan fanges på både tlf. +45 48 30 16 99 og på mail: [email protected].

Ønsker du at se og prøve vores produkter, inden du foretager dig et køb, kan du også besøge vores fysiske butik på Nordre Havnevej 9 i Gilleleje. Her slår vi dørene op til en 700m2 stor fritidsbutik, hvor hele 200m2 udelukkende består af bådudstyr. Vi glæder os til at se dig.