Sejlklubber

Frederikssund Sejlklub | Rabatkode & TILBUD

Frederikssund Sejlklub Rabat

Er Frederikssund Sejlklub tilmeldt? Ikke endnu

Som medlem af Frederikssund Sejlklub kan du nyde godt af besparelser på en omfattende palette af sejlertøj, maritimt udstyr samt trendy beklædning for både mænd og kvinder.

Havhøkeren anerkender og støtter sejladsens kultur og det sociale miljø i sejlforeninger, og det er derfor, vi tilbyder særlige rabataftaler til sejlklubber med interesse.

Gennem en sådan aftale sikres alle medlemmerne adgang til en eller flere rabatkoder, anvendelige i vores online butik. Derudover inviteres klubbens medlemmer til at tage del i eksklusive konkurrencer, særlige arrangementer og adskillige andre fordele.

Kontakt: gustav@havhokeren.dk

Rabataftale til sejlklub

En rabataftale med Havhøkeren låser op får en masse gode tilbud på vores webshop. Vi tilbyder en fast rabatsats på 10%, som dækker over alle ikke-nedsatte varer. Udvalget inkluderer således rabat på bådudstyr, sejlertøj, sko og modetøj.

Et samarbejde med Havhøkeren gør det også muligt at forhandle gode mængderabatter til klubbens medlemmer. Om det er til arrangement, eller at hele klubben trænger til nyt, så skal vi nok finde en god løsning.

Rabatkode for Frederikssund Sejlklub 

Ved indgåelse af rabataftale modtager klubben en unik rabatkode, som giver 10% rabat på alle ikke-nedsatte varer.

Rabatkoden må gerne deles med venner og familie, men ikke offentliggøres på nettet. Hvis vi får mistanke om at rabatkoden alligevel er blevet offentliggjort, så slettes den gamle og en ny rabatkode sendes til klubben.

Rabatkoden må således heller ikke deles offentligt på sejlklubbens hjemmeside, men må gerne udsendes i e-mail, brev eller i fællesrum.

Har du ikke nogen rabatkode? Spørg bestyrelsen af din sejlklub!

Tilmeld din klub

Er din sejlklub ikke allerede tilmeldt vores rabataftale? Kontakt os!

E-mail: gustav@havhokeren.dk

E-mail: nicolai@havhokeren.dk