BRANDS

Er du sejlentusiast og elsker at starte bådens motor og sejle ud på det åbne hav? Eller er du måske mere til at stå med fiskestangen og bruge eftermiddagen på at fiske efter ørreder? Uanset hvad du er optaget af indenfor fritidslivet, så kan vi hos Havhøkeren tilbyde dig et hav af produkter, der måtte opfylde lige netop dét behov, du måtte have.

På vores webshop kan du gå på opdagelse blandt mere end 75 anerkendte brands, der hver har sine unikke produkter at tilbyde. Her finder du et bredt spænd af alt fra bådudstyr til produkter indenfor fiskeri og fritid. Foruden alt indenfor sejlerlivet, har vi også modetøj, sko og sejlertøj samt meget andet tøj til mænd og tøj til kvinder i alle aldre og størrelser.

 

 

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
 
 

Havhøkeren har et stort udvalg af produkter til ethvert behov 

Blandt vores brands kan vi blandt andet tilbyde sejlertøj og tilsvarende tilbehør i topklasse fra mærker som Helly Hansen og Musto. Kig også nærmere på mærket Daconet, der er perfekt til fiskeri, da de både har flydenet og bundgarn, men også tilbyder andre produkter til fritidsfiskeren. Du kan også holde din båd flot og pæn med klargørings- og malerartikler fra Hempel og Novadan. Hos os er der næsten ingen begrænsninger for, hvad du kan finde af brugbare og uundværlige produkter, når det kommer til fritidslivet.

Har du svært ved at vælge mellem vores mange produkter, og ønsker du at se dem i virkeligheden, før du foretager dig et køb, kan du besøge vores store 700m2 fysiske butik på Gilleleje Havn. I vores butik har vi 400m2 beklædning, 200m2 bådudstyr og hele 100m2 med fodtøj.

Så kom forbi Ndr. Havnevej 9, 3250 Gilleleje, hvis du en dag er i nærheden. Her tager vi gerne en personlig snak med dig og guider dig i hvilke ting, der vil passe godt til dig.