Baltic redningsveste & tilbehør

Det svenske firma Baltic har siden 1977 leveret en række produkter baseret på en virksomhedsfilosofi, der bygger at kvalitet og funktionalitet, hvilket er to ting man som producent aldrig må gå på kompromis med. Denne ide har været med til at sørge for at Baltic efter 30+ år i branchen er blevet Europas største producent af redningsveste med forhandlere som Havhøkeren i 50+ lande.

pr. side

Varer 1-36 af 96

Faldende orden
Side
pr. side

Baltic oppustelig redningsvest

Baltic laver nogle af de bedste oppustelige redningsveste på markedet. Af samme grund Baltic også en af de absolut mest populære mærker for danske sejlere. Baltic oppustelige redningsveste opholder alle sikkerhedsmæssige krav og mere til.

Når man laver en redningsvest skal den godkendes ud fra en række krav. Her slår Baltic alle mindstekrav og tilbyder veste i særklasse. Det gælder også for deres svømmeveste til SUP og det store udvalg af tilbehør de er leveringsdygtige i.

Baltic redningsveste og sikkerhedsudstyr

Baltic er godkendt af M.E.D./SOLAS.

Baltic er en af Europas største forhandlere indenfor redningsveste. De har et bredt udvalg af kvalitets redningsveste til hele familien. Med en moderne, flot, bekvem og funktionel vest fra Baltic går du aldrig galt i byen.

Lige meget, hvilket formål eller funktion du ønsker har Baltic med sikkerhed en vest, som passer til dine behov. Fordelen ved at føre en af Europas største mærker er, at man kan få kanoredningsveste, vandskiredningsveste, katteredningsveste, hunderedningsveste, børneredningsveste, fiskerredningsveste, kajakredningsveste, jolleredningsveste og mange typer af oppustelige redningsveste. Vores børneredningsveste kommer med delt front, der sikrer at komforten er i top! Tjek udvalget. Ring til os, hvis du har spørgsmål!