Blue Sportswear

Uanset om du skal til power yoga, til en afslappende pilates time eller om du skal ned og handle, er der intet bedre end at komme afsted i afslappende, men behageligt tøj. Blue Sportswear er lækkert og blødt træningstøj til den modebevidste kvinde, der vil se stilet ud, selvom hun er på vej i fitness. Det er lavet i kvalitetsbevidste materialer, så du er garanteret sporty tøj i topklasse. 

Hos Havhøkeren er vi helt vilde med de mange produkter, som mærket hvert år lancerer. Derfor har vi også sørget for at have et bredt udvalg af alt indenfor hættetrøjer, toppe og bukser, som måtte falde lige i din smag.

Filtrer
Filtrer efter
Overordnet Farve
Vælg størrelse*
Mærke
Lager
pr. side

21 varer

Faldende orden
pr. side

Køb dit Blue Spotswear tøj her

Mangler du nyt og komfortabelt træningstøj, der også kan bruges til hverdags brug, skal du ikke tøve med at købe de lækre produkter fra Blue Sportswear. Selv beskriver de deres tøj som caféagtigt og cool og mener derfor, at det sporty tøj kan bruges til en håndfuld begivenheder udenfor fitnesscentret også. Skal du derfor på café med veninderne, vil det yderst komfortable og smarte tøj gøre besøget mere afslappende og behageligt.

Hvem er Blue Sportswear?

Blue Sportswear er et dansk og unikt brand, der laver komfortabelt sporty tøj til kvinder. Her er der fokus på kun at bruge materialer i første klasse, så tøjet kan være så behageligt at have på som muligt. Hvert år bliver der lanceret mellem syv og otte mindre kollektioner, og hver gang spiller silke, alpaca og pimabomuld en primær rolle. Grundet de mange årlige kollektioner giver Blue Sportswear sin målgruppe mulighed for at klæde sig efter årstidernes vind og vejr i stedet for kun at løfte sløret for nye produkter et par gange om året.

Blue træningstøj

Hvis du er på udvalg efter Blue træningstøj, så er du kommet til det rette sted. I vores udvalg af Blue tøj finder du nemlig joggingbukser, sweatjakker og hættetrøjer til kvinder der kan bruges til træning. Blue Sportswear er perfekt til både afslapning derhjemme eller træning.

Det meste Blue tøj er lavet i bomuld, hvilket er et organisk og yderst åndbart materiale. Åndbarhed er super vigtigt ved træning og giver højere komfort. Så hvad end du måtte være på udkig efter, så har vi nok noget træningstøj til dig.

Produkter fra mere end 75 brands

Foruden Blue Sportswear har vi også over 75 andre anerkendte brands, som alle har hver sine unikke og uundværlige produkter at kunne tilbyde til netop dig. De forskellige mærkers sortimenter spænder bredt, og du kan finde alt indenfor sejlerverden, hvad end det gælder australske Blundstone støvler eller belysningsmuligheder fra Delite. Hos Havhøkeren er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan finde af produkter.

Ønsker du at gøre en god handel og spare både penge og procenter, kan du tjekke vores outlet sektion ud. Her har vi nedsat en række produkter fra de mange mærker, vi har på vores webshop. Tøv ikke med at købe de produkter, du finder interessante. De høje besparelser er ikke et signal på dårligere kvalitet og kortere levetid - den rabat, du kan få på dine produkter, kan være grundet, at varerne er fra sidste sæson, og at de derfor er kommet på tilbud, da nyere produkter og kollektioner er blevet lanceret og nu er at finde i sortimentet.

Kontakt os endeligt, hvis du har spørgsmål

Ønsker du at høre mere om udvalgte produkter, eller har du spørgsmål til vores mange brands, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan også komme og besøge os på Ndr. Havnevej 9 i Gilleleje, hvor vi har en fysisk butik helt ned til havnen. Her kan vi få os en personlig snak, og du kan prøve vores produkter, hvis det lyster. Tjek vores åbningstider ud her - vi har åbent alle ugens dage.

Ellers så giv os et kald på tlf. +45 48 30 16 99 eller skriv en mail til [email protected]. Vi ser frem til at høre fra dig.