Hempel

Hempel blev grundlagt i Danmark i 1915 af Jørgen Christian Hempel under mottoet "Kvalitet og Service", og det kendetegner stadig Hempel Gruppen.

I dag har de over 5000 medarbejdere og opereer i mere end 45 lande. Hempel siger i dag om sig selv ”Vi er nysgerrige, kreative og selvkritiske, og vi stræber altid efter at skabe ekstra værdi for vores kunder”. Dette er med til at skabe de kvalitetsprodukter man finder på hylderne hos Havhøkeren.

Filtrer
Filtrer efter
Overordnet Farve
Type
Pris
Mærke
Lager
pr. side

Varer 1-36 af 61

Faldende orden
Side
pr. side

Social ansvar

Malerproducenten lever også op til en række etiske visioner på miljøområdet. Mere konkret sætter de ind på energiforbruget, affaldsbehandling mindskning af ulykker. Derudover har Hempel fokus på deres social ansvar rundt omkring i verdenen. De laver eksempelvis uddannelsesprogrammer i Columbia, hvor de giver fattige børn muligheder de ellers ikke ville have haft. De har lignende uddannelsesprogrammer i Sydafrika, Indien og Kina.

Hempel specialiserer sig indenfor marinemalinger, industrimalinger, containermalinger, dekorative malinger og yachtmalinger.

Den lille søstærke

Hos Havhøkeren har vi stort udvalg af Hempels produkter, som henvender sig til fritids sejlerentusiaster. Hvis du har spørgsmål kan du kigge i "Den lille søstærke"  og du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os på tlf. +45 48 30 16 99 eller skriv en mail til [email protected]. Vi ser frem til at høre fra dig.